https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Hokejisti jutri v boj za naslov dvoranskih državnih prvakov

02.02.2013 ob 15:00  

Jutri bo na Osnovni šoli III zaključek dvoranskega državnega prvenstva v hokeju na travi, kjer se bodo hokejisti pomerili v vseh kategorijah.

Finalne tekme se bodo pričele ob 12.30, ko se bodo pomerili hokejisti HK Lipovci in HK Triglav Predanovci v selekciji U 14. Pred finalno tekmo so hokejisti HK Lipovci brez poraza.

 

Ob 13.15 se bo pričela tekma najmlajših hokejistov v selekciji U 10, kjer se bosta pomerili ekipi HK Moravske Toplice in HK Triglav Predanovci. Tekma bo zelo napeta saj imata obe ekipi enak izkupiček zmag pred finalno tekmo.

 

S finalno tekmo ob 14.00 bodo nadaljevali dvanajstletniki, kjer se bodo pomerili hokejisti HK Lipovci in HK Moravske Toplice. Tudi v tej selekciji so hokejisti HK Lipovci brez poraza.

Ob 15.00 se bo začela finalna tekma članic, kjer se bosta pomerili ekipi HK Moravskih Toplic in HK Triglav Predanovci. Igralke omenjenih ekip igrajo na mednarodnih tekmah znotraj ene ekipe, na državnih prvenstvih pa igrajo na nasprotnih straneh, kar naredi tekme še toliko bolj zanimive.

 

V selekciji članov se bosta ob 16.00 za naslov državnih prvakov pomerili ekipi HK Lipovci in HK Triglav Predanovci. Ali bo naslov državnih prvakov ostal v Predanovcih bomo videli jutri.

Med polčasom tekem članic in članov bodo nastopoli plesalci Plesne šole Zeko.

 

Razpored:

-       finale U14 – 12.30 (HK Lipovci : HK Triglav Predanovci)

-       finale U10 – 13.15 (HK Moravske Toplice : HK Triglav Predanovci)

-       finale U12 – 14.00 (HK Lipovci : HK Moravske Toplice)

-       finale ČLANICE – 15.00 (HK Moravske Toplice : HK Triglav Predanovci)

-       finale ČLANI – 16.00 (HK Lipovci : HK Triglav Predanovci)

-       razglasitev rezultatov in podelitev priznanj – 17.00

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2013 ob 16:11 ex hokej gost

      Jaka liga z trejmi ekipami Ge so časi kda so špilali sobota ljubljana celje te so tej iz preanovec pa lipovec sploj nej znali ka je hokej.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.02.2013 ob 19:35 HK POMURJE gost

      če pa v Soboti nikdar nej bilau pejnez ka bi eno umetno travo napravili. dvakrat tedensko smo se vlačili v Lipovce na treninge,ampak špilali smo s srcem,na dvoranskem je bila medalja vedno. za vse drugo so bili pejnezi samo za igrišče za hokej nej. če bi nas povabili bi se tudi letošnjega turnirja udeležili,pa to na svoje stroške.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.