https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: V Logarovcih s puščicami zadevali v polno

Logarovci, 04.02.2013 ob 12:30  

V soboto je v Logarovcih potekal pikado turnir za prehodni pokal občine Križevci pri Ljutomeru. Na turnir je prišlo preko 50 tekmovalcev in tekmovalk. Najboljši na koncu turnirja pa so bili Leon Mertük (MOŠKI - posamezno), Natalija Kšela (ŽENSKE - posamezno), Mitja Kolbl (MLADINCI), Bogdan Vaupotič in Andrej Weis (MOŠKI - dvojice), ter Sabina Osterc in Urška Osterc (ŽENSKE - dvojice).

Dne 2. februarja 2013 so v gasilskem domu v Logarovcih priredili pikado turnir za pokal občine Križevci pri Ljutomeru. Na petih pikadah se je pomerilo 51 moških tekmovalcev in 8 tekmovalk nežnejšega spola. Pred tekmovanjem starejših tekmovalcev, pa so se pomerili še mladinci, kjer si je največji pokal priigral Mitja Kolbl. Za mladinci je sledilo tekmovanje v moških dvojicah in v ženskih dvojicah, po tem, pa še je sledilo posamezno tekmovanje moških in žensk, ki pa se je zavleklo pozno v noč. Najboljši in v tem dolgem turnirju najbolj vzdržljiv tekmovalec Leon Mertük, si je po težki borbi v finalu, primetal prvo mesto. Pri ženskah pa je kljub temu, da je v finalu bila že v izgubljenem položaju, s pomočjo dobre zbranosti in odlične zaključne serije, zmagala Natalija Kšela in Berkovec.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.