https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarice Keme Puconec tudi v drugo brez zmage

7.2.2013  

V tekmi 2. kroga modre skupine 2. dela 1.DOL Radenska Naturelle so odbojkarice Keme Puconci izgubili proti Zgornji Gorenjski s 3:1.

Kema Puconci - Zgornja Gorenjska 1:3

(-23, -25, 24, -11)

Dvoboj so Gorenjke dobile težje, kot kaže rezultat, kajti vse do četrtega niza, v katerem so bile gostje popolne gospodarice na igrišču, je bila tekma negotova in za gledalce zelo zanimiva.

V prvem nizu so po vodstvu domačih pri tehničnih premorih (8:6 in 16:15) gostje prvič prišle v vodstvo pri izidu 20:21, nato pa dosegle še dve zaporedni točki, z nekaj težavami ob koncu pa so vendarle prišle do vodstva z 1:0, za to je bila zaslužna Nika Zidarič.

V drugem nizu so imele gostje že zanesljivo prednost. Vodile so s 17:11, toda delni izid 9:0 je v zanesljivo prednost popeljal domače, ki pa jim vseeno ni uspelo izenačiti na 1:1. Gostje so bile tiste, ki so prišle do prve zaključne žoge, nato so jo imele tudi domače, svojo drugo priložnost pa so Gorenjke vendarle izkoristile, z asom je za osvojeni niz spet poskrbela Zidaričeva.

Zgornja Gorenjska je imela priložnost, da zmaga s 3:0, a jo je zapravila. Vodstvo 24:22 ji ni zadostovalo, domače so po zaslugi asa Vanje Vidonje dvoboj podaljšale. A ne za dolgo, saj so v četrtem nizu povsem popustile, v njem so osvojile vsega 11 točk.

 

Kema Puconci: Koler, Praprotnik 3, Vidonja 9, Franko 6, Škraban 16, Banfi 1, Donša 10, Borko 14, Frumen 1, Topolovec.

Zgornja Gorenjska: M. Jerala, Blažič, U. Jerala 3, Dolar, Kolbl 4, Pintar 9, Čančar 16, Zidarič 11, Kikelj 12, Eržen, Suljanović, Čuk.

STA

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.