https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tudi otroci v Maxilandu proslavili Valentina

Murska Sobota, 15.02.2013 ob 7:00  

Včeraj se je vse dogajalo okrog praznika ljubezni in ker je ljubezen v srcih vseh generacij, so tudi otroci v Maxilandu imeli svojega Valentina, kjer so ustvarjali čestitke za svoje najdražje.  


Svoja iskrena sporočila so položili v pisane četitke vseh barv in motivov, predvsem pa dali vedeti, da imajo nekoga radi. Naleteli smo na zabavno otroško druščino, ki je istočasno proslavljala na ta dan še rojstni dan dveh deklet, saj sta Sanja in Vita bili obkroženi s svojimi prijatelji, ki so živahno kramljali tudi ob okusni pojedini.

Kot so nam povedali v Klubu Maxiland, pri njih tedensko proslavi svoje rojstne dneve zares veliko otrok, ki se s svojimi prjatelji na ta dan zelo radi zabavajo tudi ob petju Karaok, v Mini Discu, ali  pa preživijo zelo zanimivo dogodivščino v Kinect Party-ju.

Več fotografij v spodnji povezavi ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.