https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO IN VIDEO: Informativni dan na ljutomerski gimnaziji

Ljutomer, 15.02.2013 ob 13:12  

Na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer (GFML) danes in jutri potekajo informativni dnevi za devetošolce. Prve predstavitve so potekale dopoldne, vpisati pa se je možno na dva programa, program gimnazija in program predšolske vzgoje.


Za vse, ki jih zanima vpis na GFML in jih zanimajo možnosti glede izobraževanja ter so želeli bliže spoznati profesorje in si ogledati prostore šole, so danes v športni dvorani ŠIC pripravili zanimiv program ter jih popeljali na ogled šole. V šolskem letu 2013/2014 razpisujejo štiri oddelke programa gimnazija in dva oddelka programa predšolska vzgoja.

Obiskali smo predstavitev programa predšolske vzgoje. Dijaki so pripravili kratko lutkovno predstavo, glasbene in plesne nastope. Devetošolce in njihove starše je nagovoril ravnatelj GFML Zvonko Kustec. Pogledali pa so si lahko tudi video z nagovori profesorjev, sedanjih in bivših dijakov ter njihovih staršev.

Zvonko Kustec, ravnatelj GFML

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2013 ob 12:33 lotmerk gost

      Za varnost prometa jim je pa malo mar. Tablo z nekimi papirji so postavili v krožišče na vozni pas. Da je bilo vsaj malo vetra, bi se podrla na kakšen avto. Na papiri pa tak na malo napisano ka moreš avto staviti pa iti gledat. V glavnem tabla ogroža promet, koristi pa nobene. Če ta šola tak pametne producira te bejžmo od nje.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.