https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 14. Valentinov pohod v Sotini

Sotina, 16.02.2013 ob 13:31  

Pohoda se je udeležilo okrog 60 pohodnikov

 

Že tradicionalno so se pohodniki zbrali pri gostilni Valec v Sotini. pot jih je vodila večina po asfaltiranih poteh, nekaj malega pa tudi po gozdu do tako imenovanega Prekmurskega Triglava na Kugel. Da ni bila pot preveč naporna je bil organiziran tudi manjši postanek. kjer so se lahko pohodniki okrepčali.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2013 ob 15:02 mala gost

      Ko smo se še ustavljali pri družini Antona Lapoša je pa bilo zelo pesto in zanimivo. Njihove speciialitete in nekaj za potešitev žeje je bilo kot naročeno. Škoda, da se tam več ne ustavljamo. Gospodar in gospodarica sta nas vedno zelo prijazno sprejela na svojem dvorišču, kjer sta nas pogostila. bog ju žiivi!!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2013 ob 16:24 pohodnik gost

      mala se čisto strinjam s tabo!!!! družina Lapoša na sotinskem bregu nas je vedno zelo lepo sprejela in hkrati tudi pogostila ;) Njigove pogače in vse ostalo kar je pogostitev spremljajo pa je bilo za prste obliznit! jaz sem drugače malo bolj oddaljen od goričkega pa sem vsako leto znova in znova prihajal na valentinov pohod v sotino.. Škod da so izpustili družino Lapoša ker so to sami fejst ljudje! aaja pa zelo zelo simpatične hčerke imajo, res ;)

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2013 ob 19:13 OBRTNIK gost

      A ni bil to vščasih pohod obrtnikov, kjer so se prišli kazat ter dobrot najest. Sedaj je to čisti polom. ŠKODA, da je tako malo zaljubljenih-Valentinovo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.