https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Od danes na voljo vstopnice za tracionalno Bujto repo

18.02.2013 ob 11:03  

Klub prekmurskih študentov tudi letos pripravlja tradicionalno, že 56. Bujto repo, ki slovi kot najznamenitejšo zabavo Prekmurcev v slovenski prestolnici. Prireditev bo potekala v sredo, 27. februarja v Festivalni dvorani. Nastopili bodo Ethnotrip, Tke Broken Hearts, Samo Budna in Band ter Društvo mrtvih pesnikov.

 

Že 56. Bujta repa bo potekala na tradicionalni lokaciji v Festivalni dvorani v Ljubljani, in sicer v sredo, 27. februarja s pričetkom ob 20:00. Pričela se bo s tradicionalno večerjo z bujto repo in domačimi kolinami ob spremljavi glasbene skupine Ethnotrip, nadaljevala pa s koncertnim delom ob 22:00.

Kot prva bo nastopila mlada glasbena skupina The Broken Hearts. Koncert se bo nadaljeval s slovenskima glasbenima skupinama Samo Budna in Band ter Društvo mrtvih pesnikov.

Klub prekmurskih študentov se je tudi letos odločil za zbiranje prostovoljnih prispevkov za projekt Študentski fond, kjer socialno ogroženim študentom podeli enkratne štipendije. Dobrodelna akcija bo potekala na podlagi srečelova z bogatimi praktičnimi nagradami.

Vstopnice si lahko kupite že danes

Vstopnice za Bujto repo so tako z današnjim dnem že v prodaji, kupite pa jih lahko na Pomurskem študentskem servisu (Mladinski servis), na Štuku v Mariboru in pri osebnih prodajalcih.

Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov brez večerje bo znašala 5 evrov, z večerjo pa 9 evrov. Za nečlane cena vstopnice brez večerje znaša 8 evrov, z večerjo pa 13 evrov. Na dan prireditve bo na voljo zgolj enotna cena vstopnice brez večerje, ki bo znašala 10 evrov.

Prav tako bo organiziran avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota‒Maribor‒Ljubljana in nazaj za ceno 7 evrov. Odhod avtobusa iz Murske Sobote bo z glavne postaje ob 17. uri, nekje ob 17.45 bo v Mariboru vstopna postaja preko železniške postaje in pri Štuku, prihod v Ljubljano je predviden ob 19.45 pred prizoriščem prireditve. Odhod iz Ljubljane bo ob 4.30, izstopne postaje v Mariboru in v Murski Soboti bodo iste kot ob prihodu.

 

OGLEJTE SI UTRINKE Z LANSKE BUJTE REPE:

FOTO: Bujta repa v Ljubljani spet množično obiskana (1. del)

 

FOTO in VIDEO: Bujta repa v Ljubljani (2. del)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2013 ob 11:29 mb ff gost

      Hvala ne!

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.02.2013 ob 11:49 gost gost

      Za te bederije imaJo DENAR. Za drugo pa bi samo koristili neke ugodnosti,in popuste...

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.02.2013 ob 13:37 nike gost

      Samo zaradi KPŠ-ja nejden. Pun kufer man teh predsednikov....sami hinavci ki gledajo za svojo rit in rit ŠS! Študenti bi mogli meti čim večjo razdaljo od teh klubov. Ker je nej bilau sprejeto MALO DELO je sedaj posledica ka lejko študenti po končanem študiju doma čakajo in se po riti škrablejo!!! MATER FAM KLUBI GE SAMO MANIPULIRATE S GLAVAMI ŠTUDENTOV.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.02.2013 ob 18:09 gost gost

      Ko j... KPŠ! Nejden niti mrtev... Na takšno sranje...

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.02.2013 ob 18:39 Ciganjscek gost

      Za te te cug nej dragi, naj bodo te tue in nej ka se derejo, kak je voznja draga!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.02.2013 ob 18:40 začuden gost

      ok . mogoče kaj zaslužijo .. samo kaj dosta pa tuj nemrejo, glede na to ka vse ka majo je v bistvi zašenki, od vseh prireditev do izletov pa seveda tuj denarne pomoči, štipendije ... nej samo neka na pamet lapati okoli :)

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.02.2013 ob 19:13 aaa gost

      Ge bi rad tej zategnjene lidi vido ka nikomi ne privoščijo malo zabave! Zategnjenci, zahojenci in bedaki!!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.