https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na Epicenter LAN partyju nastopilo kar 115 igralcev

Murska Sobota, 23.02.2013 ob 15:00  

Dvodnevni LAN party na GMS je velik uspeh.

Dvodnevnega igričarskega dogodka, ki je prvi v takšni velikosti v Pomurju se je udeležilo 115 igralcev iz celotne Slovenije. Večina teh je iz Prekmurja, nekaj pa jih je tudi iz Štajerske in Osrednjeslovenske regije.

Na dogodku so organizirana razna tekmovanja v igricah kot so Call of duty 4, Counter strike Global offensive, League of legends in mnogih drugih. Za bogate nagrade, ki jih bodo prejeli zmagovalci, je poskrbelo veliko število sponzorjev. Organizatorji menijo, da je dogodek velik uspeh in upajo, da bo postal vsakoletna tradicija.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2013 ob 15:05 HOH gost

      NI BOLJŠE IGRE OD AGE OF EMPIRES CONQUERORS

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2013 ob 15:55 khm gost

      ka to je bil gay party ale ste mele bar kakšne babe ? če gledaš slike nevejš ka je za spola...

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2013 ob 16:58 frecl gost

      fucking freaks... :)

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2013 ob 17:52 Del R gost

      Tau do tej Prekmurje oz. Slovenijo rešili z brezna, v keron smo, bodoča slovenska inteligenca, kera ne vej kak vou vidi štala vou.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.02.2013 ob 12:06 fffff gost

      kaj ste pa vi medtem delali, da kritizirate' drk... ste si kur..

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.02.2013 ob 13:41 gost gost

      vejpa šport kak vsi ostali; nucaš trening, vajo, razvijaš sposobnosti in na tekmovanji zmagaš če si dober. zakoj pa te ne kritizerate fuzbalerov, košarkašov itd..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.02.2013 ob 16:24 Del R gost

      Haha igranje oz. sedenje 15 vor pred računalnikon je šport, ta je pa dobra :). Je ze prvi april lekar. Nvn kak se leko tau primerja s sporton, tau je kak den pa noč skoraj primerjava. Te pa nej idejo tej zdaj fusbal brsat oz. košarko trenerat, pa mo vidli v kakšnon cajti do dobri oz. profesionalci gratali. Tau se pa da v enon meseci naštuderati tej kao "šport". Ka pa dejanski šport ? Ka leko napraviš v takšon periodi ? Pa ne gučimo še o drugih dobrih stvareh dejanskoga športa kera ma eno par velkih plusov, ka je pa v ton plus , pa nvn, razen denarnih nagrad, ko so omenjene, za kere pa se najdejo penazi od sponzorov, za dejanski šport ga pa nega. Zalostno, kama smo prišli. Banana republika.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.02.2013 ob 18:18 Blaž gost

      Sramotno je dejstvo ka se lejko tak nezrelo pa nekulturno obnašaš do takših dogodkov keri majo dejansko potencial. Rad bi tebej vido kak v 1 mejsce naštudejraš kaj takšoga ;) istočasno bi te proso ka enostavno enjaš komentejrate, če se na takše stvari ne spoznaš pa ne misli ka je to vse tak na easy kak sedenje za računalnikon 15h na den. Vijden ka je tebi že naškodilo ka ti lekar drugo ne ostane za delate na računalniki ka gnjaviti lidij, ide malo na lüft pa se za sebe brigaj.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.02.2013 ob 19:29 Del R gost

      Ja točno tak zagnji stavek vse pove :).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.02.2013 ob 7:39 Cs 1.6 gost

      KI SO OLD SQL IGREEEE?!!!! COUNTER STRIKE 1.6 FTW

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.02.2013 ob 23:14 LAN gost

      daj Del R ne boj tak močen pa glasen.... se čista strinjan z izjavo Blaža mijslen ka bi mi si rade vidle takše kak si ti či so rejsan sposobne v enone mejsce tau se naštudejrate ka bi lejko začale deluvate kak ekipa sicer pa poanta toga lana neje bijla nagrada pa 15 vör sidete za računalnikame pa špilate kak ti tau mijsleš ka nemaš pojma kak je tau sploj izgledalo ka nejse bil tan ampak je poanta toga lana bijla ka se drujžeš,zajbavaš,malo špilaš igrice z kolegame pa tak. Tau samo takše lidge kak si ti majo takšo mišlenje ''jaaaaaa sidele so 15 vor pred računalnikon pa špilale igrice nom nom nom...'' premisle malo pa brezveze ne pijše o dogotkaj o kereh nikaj nevejš pa na kereh nigdar nejse bil pa nevejš kak deluvlejo...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.02.2013 ob 23:24 gost gost

      saj pa pri šahi tuj samo sidiš pa premišlavleš, pa spada pod šport. tu pač nucaš možgane, nej pa samo mišic. očitno ide za stvar kera ti neje preveč znana, mogoče si še nej čul za e-sports...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.