https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

SLS zapušča koalicijo, Janša: Odhaja najslabši gospodarski minister

25.02.2013 ob 12:30  

Po odhodu DL in DeSUS iz koalicije bo danes to uresničila tudi SLS. S svojih položajev bosta odstopila minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič ter za gospodarski razvoj in tehnologijo Radovan Žerjav. Prav te dni pa potekajo tudi pogovori PS, SD, DL in DeSUS o sestavi nove vlade.


Po odhodu treh koalicijskih strank, v vladi Janeza Janše tako ostajajo le še ministri iz vrst SDS in NSi. Skupaj s premierjem jih je sedem, kar po mnenju pravnih strokovnjakov še zadošča za sklepčnost vlade. V SLS menijo, da bi bilo v tem času modro oblikovati tehnično vlado z zelo jasnim, časovno kot vsebinsko dorečenim mandatom, ki bi vodil k predčasnim volitvam.

Po petkovih besedah podpredsednika SLS Bogoviča, so v SLS sicer že napovedali, da bodo podprli vse aktivnosti, ki bodo vodile do predčasnih volitev. Vendar pa bodo o podpori nezaupnici Janševi vladi še razmislili, predvsem z vidika ocene, ali gre za korak k predčasnim volitvam.

V SLS bodo podprli vse aktivnosti, ki bodo vodile do predčasnih volitev.

Janša Žerjavu: Ste najslabši gospodarski minister v zgodovini Slovenije

Predsednik vlade Janez Janša se je na odhod SLS-a iz koalicije odzval na Twitterju: "Danes je vlado zapustil najslabši minister za gospodarstvo v zgodovini Slovenije. Niti nujnih obveznosti se mu ni zdelo vredno opraviti."

Žerjav mu je vrnil pingpong žogico preko Twitterja: "Zahvaljujem se ti za tvojo oceno mojega dela in ti želim vse dobro v prihodnosti."

V teku pogovori o sestavi nove vlade

Poslanci PS so v petek vložili konstruktivno nezaupnico Janševi vladi, za mandatarko pa predlagajo Alenko Bratušek. O nezaupnici bodo poslanci predvidoma glasovali v sredo na izredni seji, o sklicu seje pa bo v torek odločil kolegij predsednika DZ. V sredo bi naj DZ odločal tudi o predlogu poslancev SD, da za predsednika DZ izvoli vodjo poslancev SD Janka Vebra.

Morebitna nova mandatarka Bratuškova se je že v petek sestala s poslanskimi skupinami DL, SD in DeSUS. Potencialne partnerice nove vlade so se že načeloma dogovorile za nekatere organizacijske spremembe v vladi, ki jo oblikujejo. V teh dneh se bodo nadaljevala usklajevanja PS, SD, DL in DeSUS glede programskih izhodišč nove koalicije in tudi sestave vlade.

Vir: STA in Finance

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2013 ob 12:58 vlada gost

      No, Radovan, če si že zapustil desno opcijo v katero pač spadaš po svojem bistvu, pa sedaj imej vsaj toliko razuma, da ne boš na vrat na nos dopustil, da se oblikuje neka kvazi leva plenilska vlada. NE PODPIRAJ nezaupnice. Sicer pa škoda zaradi odhoda. Včasih so kakšne prehitre izjave in poteze lahko na dolgi rok slabe. Če bi prišlo do oblikovanja nove vlade in se bo čez čas ugotovilo, da je bilo to slabo za Slovenijo, boš nosil tudi del odgovornosti. Dobro razmisli do srede kaj počneš, oziroma mislim tukaj na vse poslance SLS. Tudi pri glasovanju za šefa DZ.

      8 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.02.2013 ob 14:29 Google gost

      Žerjav škoda te je ker si resno poštenjak.

      15 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2013 ob 14:44 ... gost

      Kak koli je Prekmurec pa vse, ale po mojon mnenje je totalno nesposoben... Zaj pa navalite z minusame.

      32 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.02.2013 ob 14:48 smrkci gost

      Čisto pravilno da odhaja SLS ker itak državo je vrag vzel.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.02.2013 ob 14:54 gost 1 gost

      Upam, da po naslednjih volitvah SLS ne bo več parlamentarna stranka.

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.02.2013 ob 14:57 državasmomi gost

      Ponovno se je izkazalo, da se volilci desnice lahko zanesejo samo na SDS in NSi - vse ostale stranke, ki bi rade bile (desno)-sredinske, pa vedno znova nasedajo bonbončkom tranzicijske levice in njihovi medijski gonji proti desnici... kako dolgo še?

      10 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.02.2013 ob 15:58 sobočanec gost

      Odstopil je najslabši minister za gospodarstvo do sedaj. nič ni naredil, še najmanj za Prekmurje....; samo afna se na TV. Tak se noben politik-minister ne bismel obnašati...; Zaradi njega, makija.maučeca, SLS ne bo več prišla v DZ!!!QQ

      19 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.02.2013 ob 16:12 papak gost

      tej bikeci bi mogli vsi odstopiti. zaj do se nan pa uturili eni isti kak so bili do zdaj, plenilci državnoga premoženja in nategovalci naroda. kakša je razlika med janšo pa tou jankovičkov kera se zdaj pakejra na vrh vlade? nikša, oba sta nesposobniva pa se jima jebe za narod. janša je lopov pa skorumpejrani politik, ta jankovička pa je nastavlena od lopova pa skorumpejranoga politika. virant, žerjav pa erjavec so pa samo kmetje na šahovnici, mislijo ka so pomembni v bistvi so pa velki glumci kere majo vsi za norca. vse natirati nekan pa naj pridejo čista novi lidje. tej lejvi šalabajzeri do nas zdaj s tou vlado tak natejgnoli tak kak nas je janša še nigdar nej. zakoj nišče nešče predčasnih volitev? pičke obične se bojijo za svoje stolce ka znajo ka jih več nišče nede volo. razen SDS ovc keri do janšo volili pa če de njemi haški tribunal dokazo ka je kriv, pa ovi debili keri volijo jankoviča pa SD keri tou delajo samo zaradi nasprotovanja janši. ostali bi radi nekoga nouvoga, z nouvimi idejami keromi de se bar malo dalo ukvarjati z narodon nej pa samo s sebov.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.02.2013 ob 16:42 razum gost

      Janša bi mogel na začetki takoj odstopiti in nekoga drugoga predlagati za mandatara. Vlada bi še naprej normalno funkcionirala. Zaj pa mamo na konci ta kaos... Najlažje je seveda zdaj kriviti druge za tako stanje in zlivati gnojnico po vseh, ki malo drugače mislijo.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.02.2013 ob 16:46 grbanj gost

      Takšega ministra pa resno ne nucamo. Prvi, šteri bi mogel leteti s stranke SLS je Maučec Marjan -Maki. On je pa celo bil ŽERJAVOV svetovalec. Sramota. Vupan, ka SLS več ne pride v parlament

      24 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.02.2013 ob 16:49 jansa gost

      NIMAM JANŠO RAD VENDAR SOGLAŠAM TOKRAT Z NJIM........ŽERJAV, RES SI NAJSLABŠI

      19 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.02.2013 ob 16:52 papak gost

      pa zakoj je janša nej zamenjo žerjava že prlej, če je biu najbole slab minister do zdaj? če nebi odstoupo bi ga janša še dale meo v vladi. kakši psihopat je tej janša tou skoraj več neje za vrvati. tirati vse tou nekan na eno ladijo pa jih poslati v avstralijo. tan je že negda bijla kazenska kolonija zatou si je pa janša tan zazijdo bolnico ka gda de ga narod tiro iz slovenije ka de meo kama vujti. po kazni bi mogli iti vsi z njin, dela de zadosta v bolnici, čistilci se sigdar ponucajo. paziti de jih edijno trbelo ka nedo vse pokrali tan v avstraliji.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      25.02.2013 ob 17:08 žerjav gost

      Saj Janša si ni mogel prebirati, ker je SLS pač bil del vladne koalicije in s tem pogojeval mesto ministra. Taka je pač usoda vseh vlad, da se prek strankarske linije kot jeziček na tehtnici na določene ministrekse stolčke povspnejo določeni ljudje, ki sploh niso sposobni za ministra. Ne mislim sedaj direktzno na Žerjava ampak na splkošno je vedno tako. Boste videli, kakšen hud boj in izsiljevanja bodo za nove ministre, če slučajno uspe nezaupnica in izvolitev Bratuškove. PS, SD, DL in DeSUS se bodo poklali za ministrska mesta. Še najhuje bosta izsiljevala DL in DeSUS, ker sta jeziček na tehtnici. Če se dovolj močno sprejo, sploh ne bo nove vlade. Bodo dolgo pričakovane predčasne volitve. Ampak možno je, da se bodo dober mesec še kregali. In potem. NE POZABIT !!! četudi pride do predčasnih volitev, bo 3/4 teh osebkov v parlamentu in spet se bo zgodba z izsiljevanjem za šefa vlade in ministrskimi stolčki ponovila. Tako, da lahko prej pride nova zima, kot, da dobimo končno neko pošteno stabilno vlado. Do takrat pa bo raja še nakjkrat protestirala. Proti komu že ? Raja ima tako oblast, kot si jo zasluži. Aja, da ne pozabim. Medtem bo, četudi bodo volitve, potrebno polagati račune v Bruselj.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      25.02.2013 ob 17:22 Ciganjscek gost

      @drzavasmomi mas istino prav, tak jetudi JJs cukrami napravo koaliciji,stera je razpadnola kak paernati skrnicl od cukrov. Ploticna akopalipsa je tu.Zdaj da se sekalo lejvo pa desno, nikoga se nede aparalo. Begunci iz stranke v drugo stranko de samo zaradi stolcov. POMUREC de mogo dati vec placa, ka de ta premali.zdaj se zacne bitka pa prepricevanje in obljube.V politiki (tak pravijo) najbougsi prijatelji postanejo sovrazniki, najvecji sovrazniki prijatelji. Bomo se pisali o ton. Pa lepou pzdravleni.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      25.02.2013 ob 17:27 žerjav gost

      Tak je Ciganjscek. Prijatelji postanejo sovražniki in sovražniki prijatelji. To pa zato, KER SE JIM GRE ZO STOLČKE IN DENAR. Ko ugotovijo, da gre za njihove riti, bodo še najbolj prsti potegnili skupaj in postali največji prijatelji. SEVEDA SMO TOLIKO ČASA DOKLER BODO IMELI OD TEGA KORIST ! Vsi si preberte, kaj sem malo višje zapisal.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      25.02.2013 ob 17:45 delavec gost

      Bravo grbanj.Se strinjam s tabo kak si napisal: Takšega ministra pa resno ne nucamo. Prvi, šteri bi mogel leteti s stranke SLS je Maučec Marjan -Maki. On je pa celo bil ŽERJAVOV svetovalec. Sramota. Vupan, ka SLS več ne pride v parlamentRAVO GRBANJ.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      25.02.2013 ob 18:15 gost S.P. gost

      BRAVO ŽERJAV. ZDAJ BO SKORAJ ENO LETO, KO SMO NA REFERENDOMU GLASOVALI PROTI OBVEZNI ČLANARINI OZS. PA ŠE JO VEDNO PLAČUJEMO. BRUHHH.

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      25.02.2013 ob 18:19 gost gost

      Bar ga več nemo trebali gledati, kak se repenči.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      25.02.2013 ob 19:32 lejpčovica gost

      Žerjava so samo bese, kak je bilo z biodizlom?

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      25.02.2013 ob 19:57 brb gost

      žerjav ima vsaj neko politično držo in etično na pravem mestu ,,ali mogoče psuje ,kritizira,vsaka beseda ima nekje neko mesto in đanči vkup spotreti,naj mi nekdo pove eno dobro delo ,,ki ga je janša naredo za nas ,,in našo prihodnost in mladino samo eno fakasto zadevo bi rad slišo samo eno prosim......

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      25.02.2013 ob 20:36 meho gost

      Bi se zelo strinjal z Janšo, da je bil Žerjav slab minister,...niti najnujnejših opravil se mu ni dalo opravljati na ministerstvu in še Maki mu je bil svetovalec. S tem je pomagal zrušiti sedanjo vlado in s tem njen najboljši projekt, malo banko,..le s to bi prišlo na svetlo, kam in komu so šli krediti in kdo je tisti, ki se požvižga na vse terjatve bank. Še kako bomo žalovali za to vlado.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      25.02.2013 ob 21:22 sds gost

      sds nemo več volo nikdar, razočarali so me.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      25.02.2013 ob 21:28 brb gost

      ja naj boljši projekt ,,he ge tou živemo ,,projekt pravi,,keri de narod ogulu in rešo banko ,,,kak moreš tu pameten biti..pa tou bi deca ,v vrteci zrihtala ,,,,asocijalci,,,,,

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      25.02.2013 ob 21:33 izi gost

      Meho, glup si ko točak - pravi se ''slaba banka'', nej pa mala banka. In če bi bil pameten, bi znal, ka so s slabo banko popušilio že v večij evropskij državaj in tudi IMF (mednarodna denarna fundacija) je dala negativno mnenje o njej, ker so vidli, ka slaba banka ne pali...

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      25.02.2013 ob 22:20 Čika-pajo gost

      Vsakdo si lahko ustvari mnenje kakšen je kak posamezen minister, ampak zamislite si da vas šef ko odklonite delo tako deskriditira pred drugimi pa mislim da ni fer in ni vodstveno.Tak odnos marsikaj pove od vodje in njegovih osebnih frustracij zamer ter vodstvenih sposobnostih.Moje mnenje za celotno vlado pa je da razen VIZJAKA IN GANTARJA nobeden ni pokazal super sposobnosti. vključno z predsednikom vlade.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      26.02.2013 ob 6:21 meho gost

      iziiji bi rad povedal, neje bitno če je mala banka ali slaba banka, pogledni namen toga, enkrat dokončno odkriti in s prston pokazati na tiste, ki so davali in tiste, ki so doubili te velke pejneze, pa za svoj prvat život ponucali in nikdar nedo dali nazaj,.....med drugim bi z slabo banko tou tudi razčistili,...nerazmin, zakoj se ti tou ne vijdi,....edijno tou mi je žao, ka so nej včasik 91 leta rdečkare zradirali, kot tou v malo naprednejših državah,...tak tudi Kučan nebi mogel več drek mejšati!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      26.02.2013 ob 6:59 Čika -pajo gost

      V čem je problem slabe banke preprosto je ne potrebujemo.Vsaka banka ima zaposlene ki lahko in verjamem da zmorejo lahko preberejo kaj je slabega in kaj dobrega,Seveda za ta namen ne rabimo ustanavljati inštitucije z več 100 zaposlenimi z zgradbo in letnimi stroški 10-40 milljonov.Vse kar je potrebno pregledati kredite jih popisati in od kredita do kredita podajati kazenske prijave, proti tistim ki so te kredite omogočali in proti tistim ki so jih dobili na lepe oči.Pravzaprav če dobro pomislimo je prav tu problem cele naše države v nepotrebnem administratiranju in ustanavljanji raznih agencij pa tudi občin.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      26.02.2013 ob 7:56 Ciganjscek gost

      Glede slabe banke. Jo ne Nucamo. Tou leko ne dober knjigovodja ali racunovodja resita v roku dvhe mesecev. S pooblastili na banko, pjdje kreditne pogodbe pa paper o zavarovanji na mizo. Vijdi se sto je podpiao, sto je dal soglasje itd. Dobis imena " igralcov" pa jih zaslisati na lici mesta (nej cakati ka do novinari prle ze o tom pisali) in spijsati ovadbo z zahtevko A prednostno obravnavo ka gre za nacionalno varnost rusenja gospodarstva in bank. Pa nej pisati o desetih zadevaj, drzati jih za eno pa tou za hasek. Ovadbe spadnejo na sodisci tudi zatou, ka so prseduge, pa se zadeva poraGubij in Vodenij. MALA SOLA borbe proti korupciji in gospodarskemi kriminali. Te vidli kak bi gospoda popejvala v mukaj!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      26.02.2013 ob 8:38 paradajz gost

      Slaba banka ma svoj namejn. Či bi bilou tak enostavno kak sta napijsala cigajnšček pa čika pajo te sploj do nezavarovanih pa prevrednotenih kreditov ne bi prišlo. Namejn slabe banke je ka država prevzeme odgovornost pa rešij te gordijski vozel, ka se lejklo naše zavožene banke postavijo s transparentnin poslovanjon s podporo gospodarstvi in kreditno sposobnin državljanon ponovni zagon in obračanje denarja v dobrobit vseh akterjev. Država de pa ob pregledi slabih pod mizo potalanih kreditov prek organov pregona končno lejko zaplenila premoženje razni Kordežov, Zidarov, Tovšakov, Bavčarov, Šrotov, Petanov, Pogačnikov, Gantarov,...pa tak dele.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      26.02.2013 ob 8:45 paradajz gost

      Pozabo san napijsati še svoje mnenje glede odstoplenoga Žerjava. Žerjava je rejsan deleč najslabši minister za gospodarstvo, ka jih je gda bilou. V ton mandati je nej napravo niti edne poteze ka bi si lejko plačo zaslužo. Lagati je pa znau o zaposlijtvi svoje Nataše pa o uspehi projekta biodizel...pa še kaj se najde. Tou ka pa je Makija tak podpiral pa sam dobro zna zakoj, pa kakše koristi je posledično imel tak ka je več krijv kak Maki šteri njemi je trasejrau poolitično pout!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      26.02.2013 ob 8:45 izi gost

      Slaba banka de rešila banke, narod pa de njene slabe kredite plačal... Treba se je vprašati - a hočemo močne banke pa slabo kupno moč prebivalstva, ali pa dobro kupno moč prebivalstva pa banke, kere do preživele to krizo tak, ka do se same ven izvlekle, saj so za krizo tudi same krijve... No, ka ščete?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      26.02.2013 ob 8:53 izi gost

      Jes osebno neščen, ka mi nabijajo davke pa trgajo plačo samo zato, ka do banke rešene, saj pa je puno drugij bank na svejti, kere do prevzele prazen prostor in do še mogoče bole ugodne za narod pri davanji bančnih storitev...Saj pa mamo zakonodajo, kera se more upoštevati oz. de se napravla takša, ka nede slaba za lidij... Utopija ali?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      26.02.2013 ob 9:04 Ciganjscek gost

      @ PARADAJS drugi tvoj stavek pove vse. Ce bi bilou tak ,te banke nebi nucali. Z tou slabof bankof pa bomo duge ka so jih nravili drugi vsi placuvali. Pitam te ali se tij ne cutis prizadetoga?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      26.02.2013 ob 9:17 bandi gost

      Pa ge zaj nikaj ne razmin vej pa če ge doma pucan omaro z cotami jo pucan zato ka mo notrik v njo dau nove cote, Stare bon pa ta vrgo.Tak je z banko mi mo zdaj spucali banko slabih kreditov slabe mo ta vrgli pa nišče nan jih nede nazaj dau sami mo jih mogli plačati istočasno mo pa plac napravili za nove slabe kredite.Zakoj zato ka de to tak dotačas ka do banke vodili političari pa stranke nej pa gospodarstveniki tisti ta pravi nej ovi z diplomami od DOBE ITD.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      26.02.2013 ob 9:23 gost gost

      Žerjav mi deluje užaljeno. Janša je bil njegov šef in šef te ocenjuje na koncu leta ali mandata. Je pa res skrajno neokusno, da greš na pogovore (izlet) z gospodarsko delegacijo v Azerbajdžan, ko pa njihovi gospodarstveniki pridejo v Slovenijo, pa isti dan daš odpoved kot minister. Ne morem se spomniti, kaj je že Žerjav dobrega naredil za naše gospodarstvo?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      26.02.2013 ob 10:25 žerjav gost

      Tako, kot je paradajz povedal. Problem je, ker večina itak ne razume kaj bi naj slaba banka bila, me razumejo sploh principa delovanja bank in delovanja države. Zato smo pa tam kjer smo, ker raja pač izbira voditelje po kriterijih, a la, lep nasmešek, medijska propaganda in še kaj. Da pa takoj nasedejo na razne medijske gonje pa je itak že znano. Sicer pa levi ali desni, Žerjav ali ne, dokler ne bo politične stabilnosti v državi, tako dolgo iz tujine ne bo prišel en sam investicijski EURO. Brez tega pa na žalost ne moremo naprej, ker doma nimamo toliko sredstev. Škoda, ker se raja tega ne zaveda. Določenim politikom pa je tudi vseeno za to, ker se jim gre samo za njihove stolčke. Končno vlado postavlja in odstavlja parlament. Zato ne vem, kaj se sploh kdo jezi na Janša. Na poslance se naj raja spravi, ki imajo škarje in platno. Ja, ja, težko je to razumljivo, če ti mediji vsak dan perejo možgane z Janšo.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      26.02.2013 ob 11:36 bandi gost

      Ja seveda vskaši loški kmet zna ka brez nikaj nega nikaj.Zato davanje v nikoj vse ostale ka nikaj ne razmijo nas je gli ta pripelalo ge smo zaj.Vi ekonomisti razmite vse samo da zagusti te se potegnete v mišje luknje narod pa naj rešavle vaše sranje.Delat vas vse skupaj natirati ka te znali ka za ten slabin stogi pejnez keri je krej zeti od delavskih ust ,zaradi takših pizdarij deca več nemrejo dobiti malice v šoli van je vsaki še tak mali dohodek delavca v napoti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      26.02.2013 ob 12:18 Google gost

      Aha zaj te pa vsi naenkrat kar za janšo čudno res čudno pa še to nobedenega ministra sploj neso sprejel npr. v bmw un si je pa zgučo za posel ka do naše sedeže šivale telko...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      26.02.2013 ob 13:04 TATAMATA gost

      Samo v sLO je to možno, da najprej podprejo mandatarja potem pa uskajujejo program.Kama to vodi. Vidi se čista želja po oblasti za vsako ceno. Ne je važen program samo, ka JJ pade, ker nekateri ne morejo brez korita. Na njegvem mestu bi ges odstopo isto kak v Bolgariji.Demonstranti pred parlamentom so lepo povedali da hočejo nove obraze v politiki. To so ne novi obrazi ampak ljudje iz strank obrnjenih kaputov, ki se selijo iz ene stranke v drugo zaradi koristi in povzpetnosti.Tako samo nove volitve. Vidi pa se tudi ko začne nekaj iti na bolje trbej obvezno sproducerati afero, da se ga odstrani. Depala vas, patria, protikorupcijska komisija.Četrta je verjetno njegova hčerka.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.