https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja merijo moči na turnirju v Črni Gori

Črna Gora, 25.2.2013  

V teh dneh se nogometašice ŽNK Teleing Pomurje mudijo v Črni Gori, kjer tekmujejo na mednarodnem turnirju. Doslej sta za njimi en remi in en poraz.


Včeraj so igralke ŽNK Teleing Pomurje odigrale tekmo proti reprezentanci Črne Gore. Tekmo, ki jo je zaznamovalo slabo vreme, so sicer prepričljivo dobile domačinke z rezultatom 3:0 (1:0). V začetni enajsterici so za ekipo iz Beltincev nastopile Pavlovski Andreja, Benak Manja, Eržen Kaja, Marič Nina, Tibaut Tjaša, Zver Mateja, Vrabl Tanja, Nikl Andreja, Jelen Melani, Prša Anja in Rozmarič Špela. V nadaljevanju so v igro vstopile še Zelko Jasmina, Kolbl Špela, Godina Karmen, Rogan Manja, Nemet Sara, Kozar Urška, Belcl Sara, Misja Tjaša in Črnko Petra.

Remi proti ekipi iz Romunije

V soboto so se nogometašice Pomurja pomerile z igralkami ekipe FCM Tagru Mures iz Romunije. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom 3:3 (2:2). Za Beltince so nastopile Pavlovski Andreja, Benak Manja, Eržen Kaja, Marič Nina, Zelko Jasmina, Tibaut Tjaša, Zver Mateja, Vrabl Tanja, Rogan Manja, Nikl Andreja in Belcl Sara.

Zadetke za Beltinčanke so dosegle Tanja Vrabl, Nina Marič in Tjaša Tibaut. V nadaljevanju tekme je trener Bojan Jančar ponudil priložnost tudi Horvat Kaji, Kolbl Špeli, Rozmarič Špeli, Godina Karmen, Kozar Urški, Nikl Muršič Tini, Jelen Melani in Misja Tjaši.

Danes nasprotnice iz Albanije

Danes pa so nasprotnice ekipi iz Beltincev še ekipa KS Ada Velipolje iz Albanije, ki je včeraj izgubila proti ekipi SFC 2000 Sarajevo z rezultatom 2:0.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.02.2013 ob 14:47 žnk gost

      Ekipa Teleinga je danes premagala Albanskega prvaka KS Ada Velipolje z rezultatom 7:1. Za Pomurke so zadele Tjaša Tibaut in Tanja Vrabel po dvakrat, Andreja Nikl, Kaja Eržen in Špela Rozmarič. Jutri pa čaka Pomurke tekma proti ruskemu prvaku Rosyanki, enemu boljših klubov v Evropi.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.02.2013 ob 21:01 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo dekline, kapa vam dol za izdatno zmago!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.