https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Namizni tenis: Jan Žibrat že drugič osvojil naslov državnega prvaka

4.3.2013  

Jan Žibrat je na državnem namiznoteniškem prvenstvu ubranil naslov državnega prvaka, po visokih mestih pa so posegli tudi drugi Pomurci.


Minuli vikend  je v Cerknici potekalo državno prvenstvo v namiznem tenisu. Pri moških je lansko zmago ubranil Prlek Jan Žibrat. Igralec iz Mote, ki trenutno igra v Nemčiji,  je v finalu, potem ko je že zaostajal z 1:3 v nizih, s 4:3 premagal 43-letnega Gregorja Komaca.

Tretje/četrto mesto sta si pri moških razdelila igralec NTK Keme Puconci Bojan Ropoša, sicer nosilec naslova državnega prvaka pred dvama letoma, in Gregor Zafoštnik. V četrtfinale sta se uvrstila še dva Pomurca: Dominik Škraban in Tomaž Roudi; Mitja Horvat in Patrik Sukič pa sta izpadla v osmini finala.

Foto:ntsvet.com

Državna prvaka v dvojicah Horvat in Škraban

Žibrat je imel možnost, da osvoji naslov tudi pri dvojicah, a sta skupaj z Ropošo v finalu z 1:3 izgubila proti Mitji Horvatu in Dominiku Škrabanu.

V mešanih dvojicah Sukič pred Roudijem

V mešanih dvojicah sta lansko zmago ubranila Patrik Sukič in Alex Galič, ki v finalu sta bila s 3:0 boljša od Tomaža Roudija in Vesne Terbuc.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.