https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Urška Juteršnik in Primož Obal pomurska prvaka v veleslalomu

Weinebenne, 4.3.2013  

V soboto je Smučarski klub Prekmurje na smučišču Weinebenne v Avstriji organiziral 4. odprto prvenstvo Pomurja v veleslalomu. Absolutna zmagovalca sta postala Urška Juteršnik pri ženskah in Primož Obal pri moških.

Tekmovanje je potekalo v prelepi zimski idili z več kot 2 metra snega in soncem. Udeležilo se ga je več kot 90 tekmovalcev in še skoraj 50 navijačev, ki so uživali v lepem zimskem ambientu. Obenem je SK Prekmurje organiziralo tudi Pomursko prvenstvo za člane Sindikata vzgoje in izobraževanja (SVIZ).

Na Pomurskem prvenstvu v veleslalomu sta postala absolutna zmagovalca pri ženskah Urška Juteršnik in pri moških Primož Obal, ki sta prepričljivo zmagala tudi v svojih kategorijah.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2013 ob 13:06 Kr en gost

      Še dobro, da nimamo v Sloveniji nobenega smučišča.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2013 ob 20:38 marko gost

      če bi tij bil smučar bi vido razliko med Avstrijskimi smučišči pa našimi. Pa med njihovo gostoljubnostjo in ¨"pohorsko". Sram je lejko Areh pa pohorje ka deca štera majo vsako leto že več kak deset lejt tečaje na pohorju preko pomurskih šol in smučarksega kluba kak jih kelnari okrog priunašajo, norijo, pa nam davlejo pijačo s pretečenim rokom,.... Na konci da potegneš črto pa so še drakši kak naši severni sosedje

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.01.2014 ob 23:36 gost - nemaveze gost

      lejko se samo strinjan z markojon... žalostno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.