https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Tanja Žagar z gosti počastila prihajoči praznik dan žena

Murska Sobota, 04.03.2013 ob 20:49  

Tanja Žagar je izpolnila lansko obljubo, ko je na svojem prvem koncertu v Murski Soboti napovedala, da bodo njeni koncerti ob počastitvi praznika dneva žena postali tradicionalni, saj je včeraj skupaj s svojimi gosti ponovno navdušila obiskovalce razprodane dvorane Gledališča Park v Murski Soboti.


Dve uri in pol trajajoč koncert, ki ga je sproščeno in z izvirnim humorjem povezoval slepi humorist Sebastjan Kamenik, sodi v sklop Tanjine jesensko-pomladanske turneje, ki nosi naslov po eni izmed njenih pesmi - Zaljubljena v življenje.

Tanja Žagar je na koncertu ob spremljavi svoje skupine Avantura, ki prihajajo iz Prekmurja zapela mnogo svojih hitov, med drugim Če brez ljubezni bi, Tiho, tiho čas beži, Hvala, ker si ob meni ti, Naj živi lep spomin, in na koncu nepogrešljiva uspešnica vseh dobrih zabav Nora noč!

Koncert so popestrili izbrani gostje, odličen pevec David Grom, ansambel Poskočni muzikanti, moška vokalna skupina Sonus, dekliška skupina Foxy Teens, soplesalec Gregor Cesar. Posebno presenečenje večera pa je bil nastop mladinskega pevskega zbora OŠ Turnišče in seveda nastop otroške skupine mažoretk iz Bakovcev.

Tanja je s svojim koncertnim programom je tako navdušila, da je na koncu dogodka vsa dvorana bila na nogah in ob bučnem ploskanju pozdravila vse nastopajoče. Ob tej priliki je Tanja najavila, da se prihodnje leto zopet vrne.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2013 ob 22:14 kritik gost

      Sicer se to slišalo kak hudo šinfanje ali ne razumem kak je lahko ta ženska tak popularna. Ena izmed najslabših, če ne najslabša pevka v Sloveniji. Totalno brez posluha in z čista mimo glason. Enkrat je en poznavalec petja povedo ka glih zaradi tega Tanja nigdar nima samostojnih koncertov in več ali manj sigdar poje v duetih s takimi pevci keri potem popravijo njeno fušanje in njene napake tak ne izstopajo. Smilijo se mi studijski tehniki in mixmojstri v studijih gda snemajo Tanjo. Kaj si li mislijo ti ljudje in kakšne vse tehnične cake morejo koristiti, da popravijo njeno fušanje in totalno nepevski vokal. To je realna kritika, ne šinfanje brez osnove. To je dejstvo, Tanja pač ni to za ka se izdaja in ka ona prodaja. Na žalost. Izgleda čisto OK, pa šov ima tudi čisto OK, edino petje je pa groza.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2013 ob 6:01 jan-erik gost

      Se strinjam z predhodnikom.Ona izgleda lepo(ko je mladi,je še hudič lepi)kot vsa lepa dekleta,samo peti ne bi smela,ker ko slišim njen glas,se mi kocine dvignejo od groze.Tako lepa ženska,pa tako grozen,ne lep glas.GROZZZZZA.Saj se trudi,pa tudi izobrazbo ima.Naj uči petje,pojejo naj pa drugi,ki imajo lep glas!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2013 ob 6:54 gost gost

      Ja ,ka se pa vidva razmita z muzike,,ce bi bila tak slaba kak jo vidva sinfata te nebi njeni koncerti bili razprodani. Pa ajde vidva omejta en koncert ,'pa mo vidle ce de sto sloj priso na vajin koncert .Zakoj sta pa sploj sla na njene koncert ,ce pravita ka je tak grozen,doma bi sedela nej ka se zaj tu nekaj ideta pametnjakovica

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2013 ob 11:56 natasa gost

      misslim ka tanja zlo dobro poje jaz bi rada slisala tebe gospod ki ne ves sploh kaj je petje ste pa bedaki no

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.