https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Ljutomeru predstavili najbolj zaslužne pri reševanju ob eksploziji plina

Ljutomer, 05.03.2013 ob 15:00  

Na Policijski postaji Ljutomer so danes predstavili najbolj zaslužne pri reševanju ob eksploziji plina na Postružnikovi ulici v Ljutomeru, do katere je prišlo prejšnji četrtek zvečer.


Tako so se predstavili domačin Janko Veršič, ki živi blizu omenjenega stanovanja, ter policisti Boris Kumer, Sašo Ferenček, Borut Skuhala in Peter Dovečer.

V četrtek zvečer sta namreč na Postružnikovi ulici v Ljutomeru eksplodirali gospodinjski plinski jeklenki. Poškodovanih je bilo sedem ljudi, med njimi trije otroci, zaradi vdihavanja plina pa tudi policista. Eksplozija je popolnoma uničila stanovanje, poškodovala pa je tudi dve sosednji stanovanji v večstanovanjski stavbi. Prav tako je bila poškodovana sosednja stavba prek ceste in deset osebnih avtomobilov, ki so bili parkirani v neposredni bližini.

Gasilci so pogasili požar, odnesli dve plinski jeklenki in pomagali pri evakuaciji stanovalcev. Obenem so opravili pregled stanovanja in nudili pomoč reševalcem pri prenosu ranjenih oseb. Zaradi nevarnosti požara so pregledali tudi stanovanja v višjih nadstropjih in strehe stavb.

Komandir ljutomerske policijske postaje Roman Zver bo policiste in občana, ki so sodelovali pri reševanju, predlagal za podelitev priznanj policije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2013 ob 15:35 nešče-že gost

      Ka pa gasilce ka so pomagale pre požare pa seposede so one tude kakšno priznanje dobile? Ka kelko ges viden so SAMO PA policaje na slikah.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2013 ob 16:03 mikii gost

      čestitke občanu pa policajem. je pa res da gasilci dostikrat nesejo glavo v ogenj,pa nikdar nevejo kaj jih noter čaka,pa nikoli nobenega odlikovanja. seveda pri policiji je to zriktano kak treba,v gasileriji pa je nekaterim vseeno.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2013 ob 16:48 PREKMURSKI ZET gost

      Pogumno dejanje ni kaj. Čestitke policistom in občanu, seveda tudi gasilcem.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2013 ob 16:55 nekdo gost

      Ka pa policist Gašparič je bil neviden? Če sem dobro videla je bil tudi on prisoten pri reševanju.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.03.2013 ob 18:30 MICO gost

      ponavadi samo vidijo policijo na gasilce pa pozabijo. to je nasa drzava

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2013 ob 19:55 tupatam gost

      Dragi Skuhala, kot sem videl, si se ta dan cel dan vozil z onim črnim prekmurcem naokoli in ti je pomagal pri reševanju poškodovane gospe, zdaj pa si tako ponosno pozabil na sodelavca. Bravo vsem za ponos in pozabo na sodelavca. Res si zaslužite pohvalo celotnega kolektiva in Slovenije. BRAVO

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.03.2013 ob 20:02 mišell gost

      saj za to ste dobro plačani, za druge stvari pa ste nekateri pravi nadlegovalci. Če policija ne bo pomagala, ki je preko ceste, potem pa brez besed.......za tako dejanje priznaje:)))))))nekateri bi rabili za nadlegovanje.Priznanje si zaslužjo gasilce ne pa ti plavčki, što je gasil???oni???

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.03.2013 ob 20:52 michael gost

      Daj daj ka policija drugo nevete kak v gostilnah za Šparon sesdeti pa narod nadlegovati marš pa takšna pravna država pa sami moratore na slikah ..... Skuhala ti si number 1 tak te cela prlekija sovraže to tak že veš

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.03.2013 ob 22:01 gio gost

      policija je gasila,gasilci pa so preiskovali!!!????

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.03.2013 ob 14:01 IZA gost

      Lepo bi bilo, če ne bi posploševali stvari in da niste tako negativno nastrojeni do policistov. Res je, da nekateri štrlijo v svoji negativi iz vrst policije, vendar to ne velja za vse. Kdo izmed vas, ki komentirate v negativi je že rešil kakšno življenje??? Res sramotno, kakšen narod smo slovenci - iz vsake stvari naredimo negativo, pa naj je junaško ali kakšno preprosto dejanje...... Nikoli se ne ve, kdaj se lahko naše življenje znajde v hudi nevarnosti in predvsem kdo nas bo rešil takrat?? Kaj pa če nas reši ravno policist?? kakšno mnenje pa bomo imeli takrat?? Čestitke vsem, ki so sodelovali v tej akciji..........

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      06.03.2013 ob 17:10 mitja gost

      ce me resi taki policist kot so tile, sem raje 3m pod zemljo.Ne treba strlet iz njihove vrste, ker nekateri iz te vrste ne vejo kaj je prav in kaj ne. Sramota za to pravno drzavo. Nekateri se ne zasluzijo niti p od besede policija. Verjetno so eni bolj pametovale kot resevali, sedaj pa so prikazani kot pravi heroji, tisti ki pa resnicno so, pa sploh niso objavljeni, glavno da je policaj. Zakaj se ne omenja gasilcev, ker so razred nize ne. Bolj zaupam gasilcu kot takim policistom.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      06.03.2013 ob 18:06 sindikalist gost

      me zanima g. mitja, kaj pa bi povedal, če pa bi rešil tvojega najbližjega taki policist...........mater dajete eni prave izjave.....zato pa smo tam kjer smo............v riti!!.............................bravo dečki za pogum in rešeno življenje !!

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      06.03.2013 ob 21:12 IZA gost

      Mitja sodeča po vaši izjavi ste vi še pač eden tistih negativcev, ki jemljete kisik vsem nam......... Res primitivno razmišljate, glede na to, da se ozirate po vizualnosti policistov. Pomembna so dejanja.... Aha saj res, gasilec pa noben ne štrli iz vrste.....................

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.03.2013 ob 9:22 hanzek gost

      Gasilci ki so zasluzni pa jih sploh nega. Sasek, Marta bo ziher zelo vesela. ha-ha

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.03.2013 ob 9:27 Mirko gost

      bravo Sasa, tak san te vcil!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.03.2013 ob 19:39 michael gost

      IZa ti sploh veš kaj govoriš?????? Ko je nesreča te rešujejo gasilci ne pa ti nadlegovalci naša cela država je sramota malo se zamislo kaj se pri nas dogaja in kje je pravica zamene so navadni lažnici ker imam preveč slabih izkušenj z njimi nebi rekel če bi bli pošteni ti sploh ne veš kaj govoriš ..Mogoče pa pa je tvoj mož policaj zato zagovarjaš sicer pa nima veze vsaka rit pride enkrat na svoj šekret bog bo poskrbel za to.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.03.2013 ob 19:58 MITJA gost

      mIchael-bar nekdo ki razmišlja z trezno glavo-zagovarjajo se sami sebe, ali pa njihovi sorodniki ker vsi poznamo prav in kaj ni prav. Nekateri iz te vrste če bi ljudje pošteno okrepali več tukaj nebi stali. Ali problem je v tem da si nišče ne upa.Zakaj??????Iza taki kot si ti jemljejo kisik nedožnim osebam ki nastradajo zaradi nekaterih pr.....In zaradi takih kot si ti ki zagovarjajo nepošteno pravno državo smo tukaj draga punčka.Ni Vse če človek naredi eno stvar dobro pa več slabih.Sicer pa je to njihova dolžnost za to so plačani. Kdo bo potem če ne oni in gasilci. Malo misli. Kje so gasilska priznanja in objave???????Nikjer ker oni se vedno izpostavljajo.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      07.03.2013 ob 22:40 beba gost

      mitja kisik jemlješ tem ljudem ki so pomagali,a smo prleki res tak slabi, da dajamo kritike nekomu,ko pomaga v nesreči,če bi bil ti na njihovem mestu si tega gotovo ne bi upal ker si slabič jezik maš rok pa srca pa ne,saj pa to so imeli na policiji mislim pa da bodo gasilci tudi dobili kako pohvalo saj jih je na sam nesrečni dogodek prišla pozdravit županja mislim ,da od teh policajev noben ni rekel,da gasilci niso rešili ognja seveda če jih nebi bilo bi blok zgorel škoda da nimajo večje lestvice če maš taki jezik jim pomagaj zrihtati ,da bodo dobili lestvico pa boš mogoče naredil tudi ti nekaj dobrega jaz ti priporočam da sej dobroto ne pa hudobijo pa ne zameri raje razmisli..............

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      08.03.2013 ob 11:36 simon gost

      beba-a ti sploh zavedas kaj govoris. Ocitno imas policaja v rodi ali pa si sama in se izdajas pod drugim imenom. Cist se strinjam z mitjo in vsemi temi, ki so kontra takim i......Za take mi je zal skoda besed zame to njihovo dejanje ni nic proti temi kaj nekateri v resnico so. Priznam sem imel slabo izkosnjo z njimi, samo po nepravici, in ko ves da nisi kriv nicesar indobis kazen, tisti kateri pa je resen krivec pa ga g.policaj zagovarja ker je njihov znanec. Daj iza nemi s takimi.........Prevec dobro jih poznam. Ucitno ti treba ena posteno dobra lekcija da bos prisla k pameti od njih. Ne pravim za vse, nekateri so res dobri policaji a nekateri zanicevanje vredni. Res smo rabili pomoc od njih a je na zalost nismo dobili. Ni vse eno resevanje. Zato mi ne nekih pravlic pisati ker predobro poznam nekatere osebe iz te vrste in vem kako so sposobni pomagat komu in kaj.Sicer pa je res to njihova dolznost kot je napisal mitja, samo nekateri se od njih ne ravnajo po svojih pravilih. Sramota

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.03.2013 ob 21:15 karin gost

      štejem vaše, komentare in vidim, da ste nekateri res malo, tak. Simon to kaj si napisal sem jaz imela podobno izkušnjo, še vedno imam v glavi ali naj pošlem pritožbo nad tem policistom ali naj raje kar pustim. Ali mislim si nekaj če se je to zgodilo meni in mojim prijatlem se lahko tudi drugim. Zato imam vedno več volje da bi prijavla tega n......ampak se zavedam da potem sledijo samo problemi. Raje bi pozabila ampak ne morem ker kar je preveč je res preveč, ko človek rabi zdravniško pomoč in se nekdo norčuje iz tebe ni lepo a ne. Ko pozoveš policijo in si na koncu kažnjen ti neven kje je tu pravica. Zato taki kot si ti beba, iza vi ste sigurno enaki primerki. Lepo je to kar so naredili, vsaka jim čast(če je res tako kot piše ali samo napihovanje)če je njim čestitam ali to ne upraviči dejanj nekaterih, ki se spustijo pod nivo in si mislijo da če ima uniformo da je frajer, v določenih situacijah pa pozabi na svoj pravilnik.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      09.03.2013 ob 14:50 Michael gost

      Vsi ki to zagovarjate sploh nevete vkakšni prlekiji živite. Sramota ni me sram povedati ker je resnica ko te nešče ob 4h zjutraj kliče in rabi pomoč ker lotmerški policajčki ne ukrepajo sramota lotmerška pol vsega ne veste kaj se dogaja zato mi ne s takšnimi jemanje kisika ...pa tak dalje...če ste policaji ali ne mi je vseeno in nišče me nebo prepričal v nasprotno kak pravijpo resnica boli pa ko ti policaj v obraz laže pa naklada daj daj škoda časa ki ga rabim za pisanje za takšen ..................

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.