https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tjaša Vrečič in Iztok Kerčmar najboljša športnika občine Moravske Toplice

Martjanci, 09.03.2013 ob 8:00  

Včeraj so v Martjancih bile podeljene plakete, priznanja in pohvale za najboljše športnike, športnice in športna društva s strani občine Moravske Toplice. Posebna priznanja so podelili tudi najbolj perspektivnim športnikom in športnicam, najboljšemu športnemu delavcu in športnemu delavcu upokojencu.


Za najbolj perspektivni športnici sta bili razglašeni:

- Kaja Horvat iz Martjanec, ki nastopa za ŽNK Pomurje v prvi slovenski ženski nogometni ligi. Z ekipama U14 in U17 je v preteklem letu postala državna in pokalna prvakinja. Prav tako pa je prišla v ožji izbor nogometašic za slovensko državno reprezentanco.

- Hana Nemec je članica ŠD Radenska Pomgrad iz Murske Sobote. Osnovnošolka je že do sedaj osvojila odlične rezultate v počasnem in pospešenem šahu na državnem nivoju.

 

Za najbolj perspektivne športnike pa so bili izbrani naslednji:

- Daniel in Denis Kočar iz Fokovec sta člana rokoborskega društva Sobota. Oba sta v svojih kategorijah v letu 2012 na različnih tekmovanjih državnega, evropskega in svetovnega merila dosegla odlične rezultate.

- Luka Norčič iz Sebeborec spada med najboljše mlajše igralce namiznega tenisa v državi. Na končni rang listi Republike Slovenije za mlajše kadete je v pretekli sezoni zasedel tretjo mesto.

- Sebastijan Koltaj je član Karate kluba Murska Sobota ter državne reprezentance v športnih borbah v mladinski kategorji. V svoji kategoriji posega po odličnih rezultatih tako doma kot tudi v tujini.

Najboljši športni klubi:

  1. NK Čarda Martjanci je v letu 2012 dosegla najboljši rezultat v svoji 40. letni zgodovini, saj kot najboljše pomursko moštvo v 3. SNL po končanem jesenskem delu zaseda odlično drugo mesto.
  2. ŠD Filovci je v občini Moravske Toplice v pretekli sezoni zabelelažila nekaj velikih uspehov, med katerimi so izpostavili osvojeno prvenstvo v dvoranskem nogometu in osvojitev občinskega pokalnega tekmovanja.
  3. KMN Tešanovci nastopajo v Ligi malega nogometa Občine Moravske Toplice, v zimskem času pa v zimski ligi. Skozi leto so sodelovali na večih nogometnih turnirjih po celi regiji.

Najboljši športniki:

  1. Iztok Kerčmar iz Sebeborec je dolgoletni kapetan ter duša in srce NK Čarda, ki s svojo voljo in pristopom vedno pritegne tako igralce kot tudi ostale v klubu k še bolj zavzetemu delu.
  2. Marko Legenič iz Moravskih Toplic je v prešnji sezoni s 30-imi zadetki postal najboljši strelec občinske lige. V lanskem letu se je dvakrat udeležil mednarodnega nogometnega tekmovanja Zpiz-a, kjer je v Münchnu bil izbran za najboljšega igralca.
  3. Leon Horvat igra za prvoligaški klub ND Mura 05. Horvat je s klubom v preteklem letu dosegel zgodovinski uspeh, saj so se z osvojenim tretjim mestom uvrstili v UEFA EUROPA LEAGUE, kjer so prišli vse do zadnje stopnice kvalifikacij.

Za najboljšo športnico je bila razglašena hokejistka na travi Tjaša Vrečič. Tjaša je članica HK Moravske Toplice, za katerega je odigrala pomembno vlogo na mednarodnem turnirju v Budimpešti, kjer je ekipi pomagala do drugega mesta. 

Priznanje za športnega delavca je dobil Ivo Cifer iz Martjanec zaradi dolgoletnega delovanja v klubu NK Čarda kot igralec, kapetan, blagajnik, tehnični vodja in predsednik. Priznanje za športnega delavca upokojenca pa je pripadlo Franc Gomboc zaradi uspešnega delovanja na področju modelarstva.

Na koncu so podelili še priznanja vrtcem in osnovnim šolam za izvajanje športnih in rekreacijskih aktivnosti ter za prispevek k razvoju in ohranjanju vseh športnih panog ter vzgoji bodočih vrhunskih športnikov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.03.2013 ob 10:09 Brzi gost

      Čestitam Nk.Čarda,tako tudi Iztoku Kerčmarju za najboljši klub in najboljšega športnika v občini M.Toplice! Samo sprašujem se sedaj na katerem mestu bo na koncu NK.Čarda ki jo je zapustilo nekaj ključnih igralcev z Kerčmarjem.Sem zvesti navijač NK.Čarde in mi ni vse eno...Ampak razumem tudi da denar vleče v drugo stran...Upam na čim boljše rezultate,na čim več zmag s to ekipo ki jo imamo,samo se bojim da bo teško!Lp

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.03.2013 ob 11:18 nimaveze gost

      Kaja Horvat, ne Katja Novak :) !!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.03.2013 ob 20:07 počasen:) gost

      Prosim??? Iztok Kerčmar? Kaj res nimamo koga boljšega??? Pa tou je nej istina, no...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.03.2013 ob 20:16 gost gost

      najslabši župan v Pomurju

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.03.2013 ob 10:53 bibi gost

      Kaj pa ma župan z naj športniki, gost si se malo prenaglo, neveš kje kaj pisat!!! Bi ti bil župan?????(gost)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.03.2013 ob 21:22 cuker gost

      Iztok Kerčmar čestitke!!! Če pa kdo pusti dušo in srce na igrišču, je to prav gotovo on. Vsa čast!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.