https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Povzročitev telesne poškodbe z orodjem

14.03.2013 ob 7:28  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, tri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, nasilje v družini in povzročitev lahke telesne poškodbe. V treh primerih smo obravnavali tatvino prodajnih artiklov iz trgovine, v enem primeru pa tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila. Soboški policisti so obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe z nevarnim orodjem. Radgonski policisti so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Moškemu je bil zaradi tega izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Po intervenciji policistov so se kršitelji pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku, ki je vozil osebni avtomobil v času veljavnega ukrepa prepovedi vožnje vozil je bil le ta zasežen.     

Zaradi jutranjega sneženja opozarjamo voznike, da prilagodijo hitrost vožnje  trenutnim razmeram na vozišču. Vozišče je zaradi tega mokro in spolzko. V jutranjem času se je pripetilo že več prometnim nesreč, zato se na pot odpravite nekoliko prej, da boste varno prispeli na cilj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.