https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Dvoranski šport: Panvita Pomgrad v polfinalu

18.03.2013 ob 7:30  

Polovični izkupiček za pomurske ekipe v dvoranskih športih. Med pomurskimi ekipami so največji uspeh dosegli odbojkarji Panvite Pomgrad, ki so se uvrstili v polfinale. Uspeh so z zmago dopolnili še rokometaši Arcont Radgone.

 

KOŠARKA

Radenska Creativ Sobota je ta teden odigrala dve tekmi. V četrtek je doma z rezultatom 95:66 premagala AKK Branik Maribor, v soboto pa v gosteh klonila proti ekipi Splošna plovba Portorož s rezultatom 81:66. Košarkarji so po teh dveh tekmah obdržali peto mesto in imajo skupaj s ekipama Lastovka Domžale in Elektro gorenjska prodaja 33 točk.

V triindvajsetem krogu igrajo doma proti ekipi Hrastnik.

 Foto: Arhiv Pomurec.com

ODBOJKA

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v 2. četrtfinalni tekmi 1. DOL Rsadenska Classic v Mariboru premagali Maribor s 3:1 (-19, 23, 18, 20) in se uvrstili v polfinale. V polfinalu jih, v soboto, čaka prva tekma v Hali Tivoli z ekipo ACH Volley.

 

Odbojkarice Alianse so v povratni tekmi četrtfinala končnice 1. DOL Radenska Naturelle v Murski soboti premagale Kemo Puconci s 3:1 (25, -21, 22, 18) in se s skupnim izidom 2:0 uvrstile v polfinale. Pucončarke so tako zaključile s letošnjo sezono.

 

Odbojkarice Murske Sobote so v 18. krogu 2. DOL-vzhod v gosteh izgubile s ekipo Nova KBM Branik II, rezultat je bil 1:3 (22:25, 25:22, 14:25, 21:25). Soboške odbojkarice so kljub porazu obdržale končno osmo mesto.

 

ROKOMET

V 20. krogu 2. DOL za moške je Arcont Radgona doma premagala ekipo Nove Gorice z rezultatom 38:27.  Rokometaši Pomurja so bili ta vikend prosti.

Ekipa Arconta je z zmago napredovala na sedmo mesto, Pomurje ostaja na trinajstem mestu. V naslednjem krogu ekipa Pomurja v gosteh igra s RD Loka 2012, ekipa Arcont Radgone pa je prosta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2013 ob 13:43 gusti gost

      cestitke. hočemo še skalp ACH.!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.