https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Beltinci z zmago tudi na lestvici prehiteli Čardo

Martjanci, 24.3.2013  

Včeraj se je začel spomladanski del za pomurske nogometaše in že postregel z zanimivim prekmurskim derbijem. V Martjancih je namreč gostila ekipa iz Beltincev. V jesenskem delu so lahko gledalci videli kar 9 zadetkov in tudi tokrat niso ostali praznih rok. Po sicer zaspanem prvem polčasu, so se igralci vendarle ogreli in nam v drugem postregli kar s štirimi zadetki. Povedli so gostje v 55. minuti, vendar so že po 10 minutah domači izenačili. Po nekaj priložnostih na obeh straneh pa so v končnici tekme Beltinci uspeli zadeti kar dvakrat ter se tako s 26 točkami na lestvici izenačili z včerašnjim tekmecem.

Čarda - Agroservis Beltinci 1:3 (0:0)

Strelci: 0:1 Berden Mihael (55), 1:1 Cifer Daniel (65), 1:2 Slavič Jernej (87), 1:3 Smodiš Marko (89)

Gledalcev: 250

Čarda: Prša Darko, Zadravec Sandro, Škafar Dejan, Cifer Daniel, Pavel Gregor, Flisar Tadej, Pavel Uroš, Horvat Zoran, Lovrenčec Davorin (od 77. Vöröš Tomaž), Kos Uroš, Mauko Mitja.

Agroservis Beltinci: Vöröš Denis, Pavel Timotej, Šiško Danilo, Zlatar Daniel, Slavič Jernej, Pejnovič Luka, Kerec Aleš, Smodiš Marko, Tkalec Jernej (od 89. Šeruga Leon), Berden Mihael (od 73. Zelko Jan), Zlatar Mario (od 89. Smej Niko).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2013 ob 13:54 PREKMURSKI ZET gost

      Bravo Beltinci, šampioni!

      15 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2013 ob 19:50 RKC gost

      Dober golman Prša! Tej še v Seli nemre braniti.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2013 ob 7:31 Post gost

      Prša je v 3. SNL vzhod najboljši golman. Drugače pa bravo obema ekipama za prikazano na težkem igrišču. Bil je pravi derbi.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.03.2013 ob 12:19 fele madžar-fele tot gost

      TAO NEMA VEZE Z NOGOMETON--GE SE PIJTAN ZAKOJ SO SKINOLE S FORUMA POLITIČNI PING PONG MED GLAVAČON PA VEREŠON ML.-KA JE ISTENA BOLIJ?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.