https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Ukradli žlebove z mlina v Gornjih Slavečih

26.03.2013 ob 7:11  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali deset prometnih nesreč, deset kaznivih dejanj in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Izven naselja Vidanovci je voznica osebnega avtomobila zaradi tega, ker ni vozila po sredini smernega vozišča najprej zapeljala na desno bankino, nato pa v levi obcestni jarek. Pri tem se je lahko telesno poškodovala. Na vozilu je nastalo za 3.000 EVR gmotne škode. V ostalih devetih nesrečah je nastala samo gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali sedem tatvin, poškodovanje tuje stvari, goljufijo in zasegli ponarejen bankovec za 50 EVR. V treh primerih je bila izvršena tatvina goriva na bencinskem servisu. Vozniki osebnih avtomobilov so natočili gorivo in odpeljali, ne da bi poravnali račun. V dveh primerih je bila obravnavana tatvina prodajnih artiklov iz trgovine. Obravnavana je bila tudi tatvina žlebov z mlina v Gornjih Slavečih in tatvina denarja iz denarnice. V Murski Soboti je bil poškodovan avtomat za igranje stav. Radgonski policisti pa so sprejeli ovadbo o poslovni goljufiji.  

Tudi to jutro ne moremo mimo opozorila voznikom, da naj bodo pri vožnji še posebej previdni zaradi zasneženih in spolzkih vozišč. Ceste v Pomurju so to jutro ponovno zasnežene. Zaradi tega voznike opozarjamo, da prilagodijo hitrost vožnje razmeram na vozišču.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.