https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Prva zmaga Mure 05 po povratku Šimundže

Murska Sobota, 30.3.2013  

Mura 05 je danes na domačem igrišču, pred približno 500 gledalci, v neposrednem dvoboju za obstanek s Triglavom osvojila pomembne tri točke. Prav tako je to prva zmaga po povratku Ante Šimudže.

Mura : Triglav 2:1 (1:1)

Strelci: 0:1 Kurbus (10), 1:1 Bubanja (15), 2:1 Sačer (62)

 

 

Mura 05: Draković, Majer, Bohar (od 90. Maroša), Travner, Šimić, Mörec, Barbič, Ploj (od 56. Vinko), Kurbus, Sačer, Mlinarić.     

                                              
Triglav: Curanović, Šturm, Klemenčič, Jelar, Đurković, Krcić (od 76. Bukara), A. Poplatnik (Od 59. M. Poplatnik), Šmit, Pokorn, Šušteršič, Bubanja.

 

V derbiju neposrednih tekmecev v boju za obstanek so oboji nastopili v okrnjenih zasedbah. To še posebej velja za domače, ki so imeli na seznamu kaznovanih kar tri igralce zvezne vrste (Rajko Rep, Arpad Vaš in Matic Maruško), med poškodovanimi pa Fabijana Cipota, Leona Horvata in Roka Gruškovnjaka. Pri Triglavu je manjkal kaznovani Petar Stojnić. Kljub temu pa so po zaslugi Maria Sačerja oziroma nespretnosti gostujočega vratarja Darjana Curanovića prišli do šeste zmage v prvenstvu in ostali v igri za ohranitev prvoligaškega statusa. Mura zdaj za predzadnjim Aluminijem zaostaja za dve, za osmim Triglavom pa za tri točke.

Prvi neposredni strel proti vratom je v tretji minuti sprožil Vlado Šmit, domači vratar Filip Draković pa je brez težav ukrotil žogo. Tri minute pozneje so udarili muraši. Po podaji Marka Šimića z leve strani je z glavo poskusil Mario Sačer, a v strelu ni bilo dovolj moči in natančnosti. V deseti minuti pa so se domači veselili vodstva. Po odlični podaji agilnega Šimića z leve strani je bil z glavo natančen mladi Dejan Kurbus in s slabih desetih metrov zabil žogo v mrežo. Le pet minut pozneje je izenačil Davor Bubanja, ki je po gneči v kazenskem prostoru Mure iz neposredne bližine potisnil žogo v domačo mrežo. Po strelu Aleša Poplatnika z razdalje so bili gosti blizu vodstva, saj je žoga na svoji poti zadela enega domačih igralcev, spremenila smer in za las zgrešila cilj.

Na drugi strani je previsoko meril Murin napadalec Damjan Bohar. Na vse težjem igrišču so domači imeli rahlo pobudo. V 35. minuti se je žoga srečno odbila do Sačerja, ki se je nepričakovano znašel v izjemni priložnosti, a je iz oči v oči z vratarjem gostov zadel v noge Curanovića, ki je zapustil svoja vrata in rešil zanesljiv zadetek. Šest minut pred koncem polčasa so gosti "vrnili darilo" domačim, potem ko iz zelo lepe priložnosti ni zadel prvi strelec lige Enis Đurković, ki je bil sam pred Drakovićem. Dve minuti pred koncem prvega dela je bil Alen Krcić hitrejši od Murinega vratarja, iz mrtvega kota pa ni zadel domače mreže.

Že v drugi minuti nadaljevanja se je zatresla domača mreža, a je veselje Đurkoviću pokvarila dvignjena zastavnica linijskega sodnika. Domači so znova povedli v 63. minuti, zadetek pa gre na račun vratarja Curanovića, ki je izpustil iz rok žogo po podaji z desne strani. Pri njej je bil nato najhitreje domači napadalec Sačer in jo poslal v prazno mrežo.

Dvajset minut pred koncem je domače rešil vratar Draković, potem ko je s skrajnimi močmi izbil žogo v kot po nespretnem posredovanju enega domačih branilcev. Sačer je imel nato priložnost v 87. minuti, ko je silovito zadel žogo z glavo in le centimetri so domače ločili od tretjega zadetka. Minuto pozneje so Kranjčani na igrišču ostali z igralcem manj, saj si je po prekršku gostujoči branilec Klemen Šturm prislužil drugi rumen karton in izključitev.

Vir: STA

 

Več fotografij v spodnji galerji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2013 ob 18:27 pajk gost

      Sedaj po zmagi proti neposrednemu tekmeu Triglavu pa nobenega od škodoželjnih komentatorjev, zanimivo. GREMO MURA!

      31 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. prekmurjerepublika
      30.03.2013 ob 18:31 prekmurjerepublika

      @ pajk Tudi meni je zanimivo, da vidin ka mura zmaga in zapre lampe vsen škodoželjnin gnidan, keri jo šinfajo. Zaj bojte glasne pa kritizejrajte dečke.Gnes smo špilale brez 3 standardneh igralcov sredine : maruško, rep in vaš so falijle zaradi kartonov, pa smo vseeno zbili triglav. Upanje še ostaja, naj se samo nekak čudežno finance porihtajo :) Je pa blo fajn gnes po dugon čase pa čute malo navijanja na juge. Muraaa

      23 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. copicar
      30.03.2013 ob 18:32 copicar

      Evo COPICARA pod pravim imenom ,sram vas je lahko ,vse tiste kateri ste videli in slišali kaj so mi vse povedali in zagrozili po tekmi;ko pa je prišla policija ste se naredili kao ništa neznam,ok moji dragi gringosi ,sem navijal danes ?Sems se veselil z vami murine zmage ?Sigurno sem se,zato je zame žalostno ,da me tam po koncu tekme štije modeli napadejo in mi grozijo .... Še enkrat vam povem TOPIČ MIRO je in mi bo vedno KOLEGA.Zato takšno ustrahovanje je nizkotno ajde gremo 1-1 samo javite.

      4 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. prekmurjerepublika
      30.03.2013 ob 18:48 prekmurjerepublika

      Copicar ge se na tvojon meste ne bi hvalo ka san kolega od nekoga keri je nk muro pripelo v propad !!!

      23 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.03.2013 ob 19:14 Šime gost

      like za nasog Šimića http://www.facebook.com/pages/Marko-%C5%A0imi%C4%87/403214359774334?ref=hl

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.03.2013 ob 19:15 aaa gost

      COPICAR, zaj pa tak! san si pravo, ka če ti štoj šče kaj povedate, te sreča na tekmi, zaj se pa pa nekaj vo vličeš!!! mura je pomembna, ti se pa ne promovejraj!!! Si pa pred čason na enon forumi ti grozil, kak te iskali osebe ka so proti topiće!!! prekmurjerepublika- se popolnoma strinjan!! za 1,7 mio evrov lopovščine je napravo!!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.03.2013 ob 19:44 aaa gost

      copicar, pa že pa groziš z 1-1, kak najvekši primitivec, kar tudi si!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.03.2013 ob 20:48 321 gost

      copicar rajsi se ne oglasaj, v mb sigurno nebi mogel vec na tekmo..

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      30.03.2013 ob 21:58 anti gost

      Samo ena beseda...BRAVO DEČKI!! Samo tako zaprete lampe vsem tem, ka vas ščejo žive pokopat!!! Copicar in podobni so zgodovina ...zakaj bi se z njimi ukvarjali. Mi gledamo naprej!!!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.03.2013 ob 21:58 copicar gost

      Samo telko dečica nikdar se nemo nikoga bojo če idemo moški 1-1 vse odstalo ka da vas je 5 ste močni

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.03.2013 ob 22:08 anti1 gost

      anti,nemaš prav,zakoj pa so te copicara nej zbili,ti ge poven copicar zdaj fan sidi pa racuna koga vse de tožil

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.03.2013 ob 22:19 NIK gost

      gost - anti in podobni komentatorji...zdi se mi, da te komentarje pišejo v večini igralci sami in njihovi ožji prijatelji. Bil sem na tekmi Aluminij - mura in tudi danes. TE ZADNJE 3 EKIPE ( aluminij mura in triglav) so igralce zelo slab nogomet. Tekmi sta bili katastrofa. In določeni sedaj pišete kot nevem kakšen preboj....ZMAGALI SO SUPER, AMPAK TO ŠE NIČ NE POMENI! ZAVEDAJTE SE ŠE VEDNO JE MURA ZADNJA. DOKAZATI SE BO MOGLA Z NORMALNIMI PRVOLIGAŠKIMI KLUBI IN NE ALUMINIJEM IN TRIGLAVOV KI ŠE V 2 LIGI NIMATA MED PRVIMI EKIPAMI KAJ ISKATI! Žal realsnot je taka.... AJA IN TISTE KI PIŠEMO DOBRONAMERNE KRITIKE NE UVRŠČAJTE MED TOPIČOVE....

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. copicar
      30.03.2013 ob 22:33 copicar

      še enkrat in to zadnjič se oglašam copicar je živ in bo vsi vi kateim mi želite slabo oziroma pred mano tko za mano tako se j.... Zanimivo za eno pivo se odate sram vas je lahko copicar se nikoli ne bo prodal za pivo ,Davor tudi tebe pa me ne zovi več midva sva od gnes dale nej več na iston brejgi.Ka van še naj napišen želin vam ka ostane naša MURA v prvi ligi ali sakramentski žulava pot de .ton vodstvi pa po gnješnon dnevi še menje vrvlen kak prle. ok zato je policija pa naj razišče ali bojte sigurni da grem do konca in bomo videli kdo je komu grozil .Rejsan žalost ,o nemo več dale piso ka je brez veze pa zdaj talajte minuse kak ščete ali eno je sigurno tan ste bili pili ste zmeuf navijali zmeuf te pa hrbet obrnoli proti meni ,zato z gnješnim danom istopam iz navijaške skupine v katero sem marsikaj vložil oziroma pol vas je še v plenicah bilo ko smo mi že navijali za MURO.Ajde se oglasi keri fer gledalec in pove kako je bilo ? Ajdezaništerne san kriv ka ŽIVIN,:-)Ali seeno eno mi nemrete kraj zeti kolege za kere ge znan ka so mi vsi ostali napadajte me mogoče de van uspelo :-)

      5 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      30.03.2013 ob 22:37 nogometaš gost

      no danes pa ne bo slabih komentarjev glede zmage :) res, da ni bila igra dobra.. ampak tekme se pozabijo, točke se pišejo :) GREMO MURA OLE, ZATE BIJE MI SRCE :)

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      30.03.2013 ob 22:39 KAR NEKDO gost

      Če danes nebi zmagali, ne vem s kom bi. Srečkoviči, saj niso nič pokazali. Tudi slepa kura zrno najde.

      2 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      30.03.2013 ob 22:43 mura4ever gost

      copicar redno si nepismen, bar razlocno pisi ce kaj sces povedati, to vodstvo pa je nika nej krivo za situacijo v keri je mura...vsi znamo sto je klub pripelal v to situacijo..

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.03.2013 ob 22:47 ura4ever gost

      se je pod srteson,verjetno bi tudi ti bil če je vse to res kaj piše :

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.03.2013 ob 22:50 Ikona je spadnola gost

      Copicar je v traume, pa ima spet izpade. Ena njegova ikona je spadnola (Topič), drujga de pa v kratkon (Štihec) in zdaj Copicar nemre k sebi.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.03.2013 ob 22:52 copi gost

      ha ha ha zdaj gledan pa šten, van pa tak poven COPCAR je za vas zakon

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.03.2013 ob 22:55 oapla gost

      Ikona je spadnola tu se ne piše od župana zato ajde beži

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.03.2013 ob 23:12 riki gost

      Copicar ne poznam te, ampak tvoji komentarji proti igralcom ,ki so odšli in tudi proti tem ki so še ostali, so bili vedno slabo namerni, vsi ki smo komentirali proti Topiči so bili za tebe nič vredni, tako da se jaz na tvojem mestu več ne bi oglašal, pa tudi na tekme ne bi hodil,ker je to skrajno nesramno do ljudi,ki navijajo za muro in ji želijo, da ostane v prvi ligi. Za tebe pa mislim ,da si proti muri , proti novemu vodstvu, ter proti vsemu kar bi bilo dobro za muro, za tebe je samo car Topič. Kdo je pa zapravil toliko denarja pa naj raziščejo organi, ki so za to pristojni. Res imajo nekateri prav, da si tega v Mariboru ne bi mogel privoščiti. čESTITKE MURI ZA ZMAGO,LE TAKO NAPREJ.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.03.2013 ob 23:56 lauraas gost

      No vi balavi sponzori, zdaj pa strpečite denar, saj ste ga dovolj nakradli.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      31.03.2013 ob 0:25 Ikona je spadnola gost

      oapla očitno ne veš ali pa neščeš priznati, ka je tej klub v stanje ge je zdaj pripelo Topič, kerome je pa štango držo župan Štihec. Štihec ga je pripelo v klub, Štihec je zrikto ka je daubo Topič kredit od občine oz. občinske Komunale, pa Štihec je podpejro Topičov projekt z Nizozemci. Ka je v ozadji toga pa ges ne ven, znan samo ka so določeni komentatori pijsali o ton ka bi naj mela nekše mutne posle. Pa vupan ka mo čim prej vse zvedli.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      31.03.2013 ob 7:28 Ikona je spadnola1 gost

      Ikona je spadnola neven če nebi ti mogo biti župan, ka si tak pameten

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      31.03.2013 ob 7:59 legenda gost

      copi ne piši norije kakšen zakon je čopičar , poznam jaz njega on je mimo zakona bejžo , sašo lejko znaš vse ti pride domov ,ka si proso to si dojbo ,pa to je nej konec

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      31.03.2013 ob 8:21 legenda gost

      pozabo san ,BRAVO GRINGOSI ,NAPREJ NATAŠA ,FABI ,IN ANTE gremo naprej.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      31.03.2013 ob 8:49 stolčki gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      31.03.2013 ob 8:50 aaaaaaaaaa gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      31.03.2013 ob 8:50 aaaaaaaaaaaa gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      31.03.2013 ob 8:51 aaaaaaaaaaaaa gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      31.03.2013 ob 8:56 aaaaaaaaaaaaaaaa gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      31.03.2013 ob 8:56 aaaaaaaaaaaaaa. gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      31.03.2013 ob 9:09 bg.ms gost

      Kaksen kibby se ti mesa...pa izjave fabi legenda taksne bedarije pisejo deca stara 12 let....edina legenda mure je in bo feri cifer od zacetka do kraja v muri v dobro in slabo..

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      31.03.2013 ob 10:25 eh gost

      bravo - rešeni smo !!!!( če verješ) Slaba igra, srečna zmaga proti slabi ekipi in to na domačem terenu, skoraj nič gledalcev.Koja prva liga. Pa koga to še sploh zanima .Rajši dajte denar za bolj pametne in potrebne stvari.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      31.03.2013 ob 10:27 gorgonzola gost

      Prvo čestitke Muri za zmago, ki pa ne pomeni ni.č Vseeno je kake rezultate bo Mura dosegala do konca prvenstva, saj ne bo dobila licence in bo šla v pomursko ali še nižjo ligo. če bi pa po nekem čudnem scenariju sluajno dobila licenco pa na Nzs nekaj mono smrdi. Sicer si ne želim izpada Mure iz prve lige, ker to ne bi blo dobro za pomurski nogomet. A realnost je takšna, ka licence ne bo in se ne bo dalo izogniti izpadu v pomursko ali še nižjo ligo in začeti na novo. V čudeže pa ne verjamem. Ker e Mura dobi licenco to sodi ne v čudeže ampak znansfeno fantastiko.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      31.03.2013 ob 10:38 saj ni res pa je gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.Pa te vi vrvlete ka takšni znajo klub voditi in licenco skoz spraviti ?Žalostno na koj je klub spadno še to malo ka nas odi na tekme nemo več odili dokič nedo prišli drugi ljudje v klub.Še enkrat zelo zelo razočaran,če je res,da je kibby direktor kluba.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      31.03.2013 ob 10:40 aaaaaaaaaaaa gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      31.03.2013 ob 10:43 gorgonzola gost

      Gdo je to Kibby?'?????

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      31.03.2013 ob 10:50 uroš gost

      večkrat je pomago za šankon škorjancu :-)

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      31.03.2013 ob 10:52 :-) gost

      gorgonzola,nika si nej zgubo,če ga ne poznaš :.-)Kelnari do nan zdaj že klub vodili svašta

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      31.03.2013 ob 11:22 hahahha gost

      Pa daj Čopičar zdaj pa rejsan redno očitno pišeš pod aaaaaaaaaaaa pa pod saj ni res pa je :)) Ti človek se nej normalen!! Pa resno ti misleš ka človeka ka ma kaj v glavej prepričaš s svojime komentare??? Pa kelko je mene znano so v klube samo prostovolce...

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      31.03.2013 ob 11:35 realist gost

      Kibby direktor kluba? Ne razmin, od kejc van tau?

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      31.03.2013 ob 11:46 muraš gost

      Čopičar' ajde oladi se malo. Pa što de tebej podpejro, neglede če se tij navijo, da je večina teh Gringosov bila v plenicah. Marsikatero gostovanje od Beltinec pa do Švice smo preživeli, samo takšnoga primitivnega obnašanja,komentiranja in zavajanja kak imaš ti, pa imamo vsi pravi Murini navijači zadosti. Vse je tou istina, še vekša istina je pa tou, ka si edini podpejro toga nesposobnega, lažnivega Topiča. Tou je bila tvoja največja napaka, katero ti vsi mi navijači Mure nebomo nikoli odpustili. Podpiral in poveličeval si ga po vseh forumih po Pomurje, kril si mu hrbet na tekmah, podpiral na glasovanjih in bil njegov tiskovni predstavnik na internetu. Čopičar kdo bo tebe še podpiral se jaz sprašujem, zaj pa jočeš internete. Nemo te pogrejšali, še vesejle mo ka te nede, ka si v zadnjon čase z svojimi dejanji in komentarji naredil našemu klub samo sranje. Prav je tak. Mura mora biti naš klub, nej klub mutibaričev. Čopičar zakoj je Topič zaposlo dvej svojivi-'tvojivi kolegici za opreme odpustil pa Marjana, kateri je za vse nas ki spremljamo in živimo z Muro legenda kluba poleg Cifra in Fabija. Čopičar nejsi največjrazbojnik v Sobote, tou se zapomli, ka bi se te mij bojali.

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      31.03.2013 ob 13:32 mura13 gost

      tou ka je Kibby direktor pijše na NZS in na Prvi ligi,kda takši vodijo klub te rejsan more iti vse vragi,študija je nej sposoben dokončati tu se pa direktora ide,se mi je pa že zdelo čujdno ka nainouk več nega nikših glupih njegovih komentarov glede vodstva in dela v klubi...glavno ka majo skouz nekaj za proslavlati pa za pijančevanje.adijo mura 05 in prva liga.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      31.03.2013 ob 13:32 muraš1 gost

      muraš,dosadni ste kak proliv že sten copicaron, je pač topičov kolega pa amen,Fabi je pa nej in nikdar nede legenda.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      31.03.2013 ob 13:33 hahahha gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      31.03.2013 ob 13:34 hahahha gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      31.03.2013 ob 13:35 hahahha gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      31.03.2013 ob 13:37 hahahha gost

      gost gost - hahahha Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je. 31.03.2013 ob 13:35

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      31.03.2013 ob 13:38 hahahha gost

      Kibby direktor kluba pa to nemreš vravati,te pa se ništerni spitavlete zakoj je klub tan ge je.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      31.03.2013 ob 13:41 PREKMURSKI ZET gost

      Čestitke NK Muri za prvo zmago v spomladanskem delu prvenstva. Upam, da se obdržite v I. ligi, zaslužite si to!

      24 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      31.03.2013 ob 14:02 NAVIJAČ MURE gost

      OJEJ KAKI BEDNI KOMENTARJI,DA TE SRAT STISNE....PA JE BIL KERI SPLOH NA TEKMI?????MIJSLIN KA JE MURA DANES ZMAGALA ZASLUŽENO,TA TRIGLAV DE PA LEJKO ŠPILAL V EVROPI,ČE DE V POKALU PRIŠEL V FINALE,SE TEGA ZAVEDATE?????SICER PA,ZMAGA JE ZMAGA,NEGLEDE NA VSE..MOREM PA PRIZNATI,DA ME JE ŠIMIČ POZITIVNO PRESENETIL,RAZOČARAL PA DENIMO BOHAR...DEČKO SE ZGUBIL NA CELI ČRTI,KOT DA JE POZABO IGRATI...MISLIM PA DA JE SA PRVE TRI EKIPE IGRALSKO REALNO MOČNEJŠE OD MURE,OSTALE SO VSE NA ISTEM NIVOJU,VEČ ALI MANJ....ČE BI BILE STVARI UREJENE,BI SE MURA BORILA ZA EVROPO,ZA MESTA,KJER JI JE TUDI REALNO MESTO..NEJ PA NEKO CELJE,KOPER,DOMŽALE...KA DO PA TI SIROTEKI V EVROPI DELALI????

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      31.03.2013 ob 14:13 MURA gost

      gost - NAVIJAČ MURE KA TI SI NA TABLEJTAJ????????????????????????????????

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      31.03.2013 ob 16:46 dd gost

      Predstavniki kluba Predsednik: mag. Nataša Horvat Športni direktor: v.d. Fabijan Cipot Direktor: Uroš Števančec haha hoho ho svašta Sekretar: Saša Hidič Predstavnik za odnose z javnostmi: Simon Horvat

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      31.03.2013 ob 17:11 Glupi gost

      Vi Topičare ste rejsan za umobolnico kakše pijšete

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      31.03.2013 ob 17:36 05 gost

      Ka zaj serete tu proti vodstvi, kakša ekipa pa prej bila? Tak nesposobno je niti en klub nej mel na ton sveti, vsi igralci odisli zastonj, 1,5mio dolga, to nete pisali? Mednarodna zasedba v vodstvi z firmo v londonu z 1evron, bilo ge si iskal kaj od teh velikh biznismenov je nindri nic nej obstajalo, zanimivo nej... Eno leto so se zgucavali od Dubaja dale samo so nikdar sploj nej tan bli, pametnjakovici..

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      31.03.2013 ob 20:19 muraš pa pou! gost

      enkrat mura vedno mura

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      31.03.2013 ob 20:31 BG1991 gost

      copicar, ze 1991 leta na zacetki si bil vsen takratnin navijacon zelo antipaticen pa vsen si sou na zivce s ten tvojin preseravanjem kak si najmocnejsi pa najboljsi. upostevali so te samo tvoji pivski kolegi kateri so bili na iston nivoji kot ti, ostali gringosi te nejsmo prebavlali niti takrat ni zdaj. ti si sramota za navijace.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    59. gost
      31.03.2013 ob 21:08 anti gost

      @gost - NIK Zakaj se ne bi smel veseliti zmage? Igra je res bila slaba. Tudi če upoštevamo slabe razmere za igro. Ampak zmaga je zmaga in ta je bila pomembna, tudi če klub izpadne iz lige ali pa ne. Čas de pokazal svoje. Trenutno pa sem pač veseli te zmage in pričakujem, da se bo obrnilo na bolje. Nemremo pričakovati ČUDA, če vemo kaj se je vse dogajalo, kdo je zdaj od igralcev v klubu in kdo je bil pred 1/2 leta. Nemren čakati konec prvenstva pa se takrat veseliti če ostanejo v ligi ali pa biti žalosten če v spadnejo...tako pač gledam na to zadevo. Mislin, da Sobota zasluži prvoligaša in je z enin pametnin vodenjem to mogoče realizirati.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    60. gost
      01.04.2013 ob 0:38 lauraas gost

      Pa sponzori, dajte stisnite nekše pare, da bomo vsaj za pijačo imeli.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    61. gost
      01.04.2013 ob 7:56 haha gost

      hej gnes ge 1. april .Pišite šale šče dale.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    62. gost
      01.04.2013 ob 8:43 BG1991 gost

      BG1991nej san tak mislo .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    63. gost
      02.04.2013 ob 9:42 zoja gost

      is topičari na črni listo prepoved vstopa na fazanerijo to že od ceste naprej copicar tin pa prosim bodi tiho ka si močen samo s policajami .GLEDALCI POMAGAJMO DEČKOM KA DO LEJKO ŠE NAPREJ NAS PREDSTAVLJALI V TO J SLOVENIJI PREKMURJE JE ZAKON MURA PA Z NJIM.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.