https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Občini Grad zaradi plazu ogrožena že tretja hiša

04.04.2013 ob 13:15  

Zaradi plazu je v Radovci ogrožena hiša.

 

Letošnja zima ne prizanaša nikomur, še najmanj pa prebivalcem Občine Grad, kjer so letos izselili že dve družini in kot kaže bodo morali še eno. V Radovci na hišni številki 13, se na hiši že pošteno vidijo razpoke in vprašanje časa je, ko bo morala Irena Husar zapustiti svojo hišo.

Prav tako so se nekateri plazovi povečali ali pa so nastali novi. Zaradi njih so bili primorani v občini nekaj cest delno ali pa popolno zaprti. Tako so popolno zaprli cesti LC 197200 Dolič-Križarka-Vidonci in LC 197080 Vidonci-Mačkovci. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. porabje
      04.04.2013 ob 17:32 porabje

      Jezuš Marija, ka plaz tak na nikoj spravo žitek lüdi. Depa gvüšno, ka dobro so gori zidali te iže? Ge san vido, ka indrik tüdi drsenje zemle je ogrozilo iže, zato ka na lagvo mesto so je zidali. Stari lidje sigdar so dobro pogledali, gde ma iza dobro mesto, gder nede mejla nikše nevole.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.