https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Maučeca na mestu predsednika RO SLS Prekmurje nasledil Janko Halb

Murska Sobota, 05.04.2013 ob 15:00  

Na prvi redni mesečni seji po zadnjem rednem volilnem Kongresu SLS se je sestal Regionalni odbor SLS za Prekmurje, ki je analiziral in ocenil delo Kongresa SLS po izvolitvi novega vodstva in organov stranke.


Med pomembnimi vsebinami je bila v skladu s Statutom SLS tudi izvolitev vodstva Regionalnega odbora SLS Prekmurje za novo mandatno obdobje med dvema kongresoma. Po 14-tih letih uspešnega dela se je s predsedniške funkcije poslovil do sedaj edini predsednik RO SLS Prekmurje Marjan Maučec, sedanji sekretar DS RS, iz OO SLS Beltinci, ki se za vnovično kandidaturo ni odločil.

Halb nasledil Maučeca

Člani RO SLS Prekmurje so za predsednika soglasno izvolili Janka Halba, univ. dipl. oec., in enega izmed ustanovnih članov SKZ-SLS v Pomurju ter dolgoletnega župana iz OO SLS Pertoča-Rogašovci, ki je bil leta 1990 izvoljen na listi SKZ v Skupščino RS in postal član Demosove vlade SO Murska Sobota.

Novi predsednik RO SLS Prekmurje Janko Halb

Za tri podpredsednike RO SLS Prekmurje so bili izvoljeni: Franc Horvat ml., župan Občine Tišina iz OO SLS Tišina, Martin Horvat, kmet iz Ivanjec in član OO SLS Moravske Toplice ter Romana Gruškovnjaka iz Veščice ter član MO SLS Murska Sobota, za tajnico RO SLS Prekmurje pa je bila ponovno imenovana Mateja Žilavec iz Martjanec.

Dosedanjemu predsedniku Marjanu Maučecu so se novoizvoljeno vodstvo in člani RO SLS Prekmurje zahvalili za njegov požrtvovalen trud in uspešno realizirano delo ter rezultate v SLS na območju Prekmurja in Slovenije.

Pod vsebinsko obravnavo dela SLS v DZ RS in opoziciji je RO SLS za Prekmurje skleni, da bodo več pozornosti posvetili programskim prioritetam delovanja SLS in RO ter javnost obveščali o svojih stališčih in zahtevah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2013 ob 17:38 kim gost

      pa od kod se je vzel spet ta mafiozar

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2013 ob 19:25 eden gost

      PA JE VSE GOTOVO DA JE TEJ SVOJOV RITJOV POLEK

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2013 ob 20:52 Del R gost

      Slika govori sama zase :).

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2013 ob 23:38 ... gost

      iz dežja pod kap!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.04.2013 ob 12:05 Prekmurec gost

      Pa ka ste normalni??? Isto sranje drugo pakovanje. Ge se je sliko, samo trnova krona njemi falij pa bi ga lejko ponücali za rekmo pred vüzmon. Tou je Prekmurski kader SLS !? Nika pa neje boukše na državnon nivoji (SLS).

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.04.2013 ob 13:02 Google gost

      Zaj ka žerjava nega ide sls v tri pm ...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.