https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO IN VIDEO: Na območnem srečanju v Ljutomeru nastopili mladi plesalci

Ljutomer, 09.04.2013 ob 9:30  

Včeraj je v Kulturnem domu v Ljutomeru v organizaciji JSKD Območne izpostave LJUTOMER potekalo območno srečanje plesnih skupin občin Ljutomer, Križevci, Veržej, Razkrižje in Črenšovci, z naslovom »Plesni koraki«.


Vsi ljubitelji plesa so si lahko ogledali nastope vrtca Srednja Bistrica, pod mentorstvom Valentine Gjura in Urške Sabotin, in nastope skupin Plesne šole Urška Pomurje, pod mentorstvom Nine Fras. Program je povezoval Andrej Mernik, prireditve pa se je udeležila tudi strokovna spremljevalka Tina Dobaj Eder. Ob zaključku je priznanja mentoricam podelila vodja OI JSKD Mira Rebernik Žižek.

Utrinek s prireditve si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.