https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jutri uradni začetek nove ribiške sezone v Podgradu

Podgrad, 12.04.2013 ob 8:45  

Jutri, v soboto 13. aprila, se na ribniku v Podgradu obeta prvo letošnje uradno srečanje in tradicionalno uvodno pomladno tekmovanje, ki ga organizira RD Radgona Temeljna enota Gornja Radgona. S tem se uradno začenja nova ribiška sezona, kar je posebej razveseljivo za vse, ki rekreacijo in kratkočasenje najdejo v športnem ribolovu.

Organizatorji, ki so pripravili lepe nagrade za najboljše udeležence, pričakujejo veliko število tekmovalcev in tekmovalk od blizu in daleč. Tekmovanje se bo začelo že ob 8. uri zjutraj (zbor je eno uro prej), končalo pa se bo v popoldanskih urah, saj je vmes predvidena tudi pavza za malico. Gotovo bo tudi ulov obilen, saj so radgonski ribiči v svoj ribnik spustili večjo količino krapov. Kakorkoli že, organizatorji tekmovanja pričakujejo tudi, da bo zraven veliko drugih obiskovalcev, ki se običajno zbirajo ob takšnih tekmovanjih pri prenovljenem ribiškem domu v Podgradu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.