https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Zbor Cantate podelil Košček ljubezni v Murski Soboti

Murska Sobota, 13.04.2013 ob 13:51  

Sinoči se je v Gledališču Park Murska Sobota odvijal dobrodelni koncert Mešanega pevskega zbora Cantate, s katerim so obeležili peto obletnico delovanja, izkupiček pa nemenili Društvu za pomoč osebam z motnjami  v razvoju Namesto pike vejica. 

Košček ljubezni je bil včerajšnji moto koncerta uspešnega zbora Cantate, ki s cerkvenimi in posvetnimi pesmi navdušuje že peto leto. Njihovo petje je včeraj odmevalo v dvorani Gledališča Park, ki je bila nabito polna. 

Na koncertu so podelili tudi priznanja članom zbora za njihovo dolgoletno sodelovanje.

Ljudje imajo še posluh za dobrodelnost, izkupiček od koncerta je bil namenjen za terapije in pripomočke otrok in mladostnikov Društva za pomoč osebam z motnjami v razvoju Nemesto pika vejica.

K izkupičku lahko prispevate tudi sami in sicer s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo VEJICA na številko 1919 in tako prispevate 1 EUR društvu. Donacije sprejemajo tudi na TRANSAKCIJSKI RAČUN IBAN: SI56 2900 0005 0065 243.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2013 ob 12:21 gost obiskovalec gost

      Tu je pa bilo lepo. Super koncert.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2013 ob 8:36 park gost

      odlično zastavljeno, odlično vodeno in odlično izvedeno......3x bravo! združeno prijetno s koristnim, pa še namen izbran z občutkom.......čestitke vsem.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.