https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Dan ŠOUM - Postavitev največjega štajerskega logotipa

Maribor, 18.04.2013 ob 11:00  

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) je v torek ob praznovanju »rojstnega dne« predstavila ter postavila velik logitip, ki je bil sestavljen iz vseh udeležencev.

Prireditev je  potekala na travnati ploščadi v študentskem naselju Gosposvetska (ob UŠČ Leona Štuklja). V obliki info tržnic so predstavili tudi aktivnosti oddelkov ŠOUM, članice skupine ŠOUM, organizacijskih enot in drugih partnerjev. Program so popestrile športne, kulturne, družbene, huminitarne aktivnosti, osrednji dogodek pa je bila izdelava »Največjega štajerskega logotipa«! Vsak udeleženec je prejel všečno majico s sloganom.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2013 ob 12:30 Super gost

      Lejpo samo slik nemren odpreti.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2013 ob 12:56 anti gost

      Tisti ka te, IN STE končali fax in STE brez statusa se malo pitajte kak bi bilau če bi lejko delali prejk maloga dela delali in bi tak poležani zapravljen čas koristno vnovčili + si ob sreči prakso nabrali. ŠOUM JE BIL EDEN MED PLAČANIMI ZAGOVORNIKI, PRAUTI TOMI:) JE PA DOBER KA TI ABSOLVENTA PODUKŠA (rezultat večni študentje).... ko si študent jin lejko slejpo slediš, kasneje pa vidiš pravi obraz teh organizacij (ako mafija)

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2013 ob 13:03 dejan gost

      Tau je šaum samo za sebe fešto naredo??? Vejpa samo njihovi člani so paulek, te pa itak nika ne delajo razen na svojon statusi:) LP z LJ

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2013 ob 13:41 gost-Gogi gost

      V tej žmetnij časi namesto, ka bi za hrano gesti študentom skrbeli, skrbijo za trošenje pejnez. Čemu je to sploh namen? Samemu sebi in nešternim tajkunom. Na šoumi so že 10 let eni pa isti....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2013 ob 13:53 gost aaa gost

      gost - gost-Gogi se strinjam. Ko so bili še boni katere si moral kupiti v njihovi poslovalnici so nekatere punce že nevem kako dolgo delale. Na začetku mojega študija, ki je trajal 5 let, so tam delale in na koncu študija moje 3 leta mlajše sestre so še vedno tam delale. Nazadnje ,ko si moral tako kupiti sem šel z bratrancem in glejga še vedno 2 POZNATI PUNCI:) Na hitro zračunano so tam 9 let čepele. Za eno vem, da preko študenta ker je bila na enakem faxu kot bratranec.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2013 ob 14:43 študent gost

      Tej ŠOUM je itak sam sebi namen. Bi bilo zanimivo malo bolj podrobno poglednoti finance, bi verjetno bili kar precik presenečeni. In ko govorimo o teh večnih študentih, jih v bistvi vodstvo ŠOUM-a pooseblja. Zdaj ko je lepše vreme, se samo sprehodite mimo Štuka, vsaki den tan po cele dneve kofetkajo, pa same iste face. Njihovi projekti pa so tudi bolj ali manj klavrni, 70% se jih dotika žurk.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.