https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Delo na uro kot kratkotrajni zaposlitveni portal zanimiv tudi za Pomurce

23.04.2013 ob 7:00  

Gre za platformo, ki je namenjena podjetnikom in podjetjem, ki želijo imeti določeno delo ali projekt opravljen. Povprašali smo predstavnike portala.

 

Skupina podjetnikov, v sestavi Jose Antonio Morales, Rok Založnik, Robert Kuzma in Samo Kraker, je zagnala nov projekt »Delo na uro«, s katerim povezujejo podjetja in podjetnike ter iskalce dela na kratko in dolgoročnih projektih. Pravijo, da ne gre za zaposlitveni portal, temveč možnost objave ponudbe ali povpraševanja po delu, ne službi. Predvidevajo, da bo projekt pripomogel k rasti slovenskega podjetništva, saj podjetnikom bistveno olajša pot, kadar potrebujejo dodatne človeške vire.

Sporočilo, do katerega so se dokopali vsi vpleteni in ga želijo posredovati vsem Slovencem je, da smo še posebej v teh časih sami kovači svoje usode. Svetujejo, da ne vzgajajte svojih otrok v pričakovanju, da jim bo država ali veliko podjetje zagotovilo zaposlitev, pa tudi če naredijo doktorat. Priznavajo, da tudi njihov projekt ni rešitev, ki bi pomagala rešiti vse potrebe. Veseli pa bodo, če bomo lahko v skupno dobro povezali čimveč tistih, ki iščejo in tistih, ki ponujajo delo.

Premostiti razkorak med profesionalci in ponudniki

Ideja projekta je premostiti razkorak med profesionalci, ki so pripravljeni sprejeti delo (lahko tudi kot dodatno delo, poleg rednega dela), ki ni nujno redne narave (ni nujno 40 ur/teden) in med uporabniki, ki si želijo, da bi bilo delo opravljeni in so za to pripravljeni tudi plačati.

Platforma www.delonauro.si je tako namenjena podjetnikom in podjetjem, ki želijo imeti določeno delo ali projekt opravljen. Ti lahko namreč svoje projekte brezplačno objavijo in povabijo tiste, ki so zainteresirani opraviti delo. Platforma povezuje podjetnike in profesionalce, ki so zainteresirani za medsebojno sodelovanje po legalni poti.

Spodaj si lahko pogledate odgovore na nekaj vprašanj, ki smo jih zastavili Samo Krakerju, v ekipi zadolženemu za strateške in operativne izkušnje na področjih: HR - kadrovsko področje ter vodenje prodaje, trženja in izobraževalnih vsebin.

Ali ste zadovoljni z obiskom in uporabo vašega portala?

»V tej fazi so vsi naši napori usmerjeni v smeri vzpostavitve sistema, ki bo uporabnikom zagotavljal zadovoljstvo. To pomeni: čim večje število (ekskluzivnih) delovnih projektov in dodatne storitve, ki bodo izvajalcem omogočale večjo vidnost.«

Ali se Pomurci vključujejo v vašo bazo?

»Glede števila Pomurcev na našem portalu je tako, kot smo zapisali spodaj - nemogoče je ugotoviti koliko uporabnikov je Pomurcev.«

Ali imate delo za področje Pomurja?

»Trenutno nimamo objavljenega dela, ki bilo vezano izključno na področje Pomurja, vendar pa jih je približno polovico projektov takih, ki jih je mogoče opravljati od doma ali pa so terenskega značaja. Pri teh projektih so dobrodošli tudi Pomurci.«

Ali nudite delo tudi v tujini, npr. Avstriji?

»Del v tujini zaenkrat še ne objavljamo. Na mizi imamo ponudbe morebitnih partnerjev iz Beneluksa, vendar se želimo na začetku čimbolje profilirati kot servis za slovenska podjetja in podjetnike - ne pa kot neko podjetje, ki izvaža možgane v tujino.«

Ali lahko najdemo delo tudi za dalj časa?

»Z delovnimi projekti, ki so objavljena na našem portalu, ne želimo biti konkurenca redni zaposlitvi. Objavljenih je nekaj priložnosti, ki so ob obojestranskem interesu lahko tudi bolj dolgoročnega značaja - to so predvsem dela na področju trženja in prodaje.«

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2013 ob 9:05 smrkci gost

      Jaz delam na črno 3€.Na uro dela imam še preveč.država mi je vzela delo in službo zato sem prisiljeni delati na črno,ker samo tako lahko plačujem davke državi,ki mi je vzela delo in službo,Državo boli kurec kje bom vzel denar za davke,jaz nisem njihov tajku da mi nebi trebalo plačati davkov.Če njihovi tajkuni lahko delajo kaj hočejo bom jaz tudi delal na črno.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2013 ob 9:52 eden gost

      to gre samo zgolj za priložnostna dela.. Pol se pa lahko je***..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.04.2013 ob 10:40 @eden gost

      Točno tak. Kelko sann preleto malo stran, vidin ka je 70% računalništva, torej, ka pa mi laiki za to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.