https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Fotografu Pomurec.com prepovedali fotografiranje Red love partya

Murska Sobota, 09.10.2010 ob 11:12  

Na sinočnjem dogodku v Partymaxu, ki ga je organizirala agencija Mondial Travel, so fotografa Pomurec.com spodili s prizorišća s pojasnilom, da ima dogodek ekskluzivno pravico fotografirati le eden izmed drugih spletnih portalov.

Red love party je tradicionalna zabava agencije Mondial travel, ki je včeraj v Murski Soboti privabila ogromno število mladih obiskovalcev. Mnogi izmed njih so zaradi prevelikega obiska ostali pred vrati prizorišča.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. kris
      09.10.2010 ob 11:26 kris

      županinfo na delu!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. hotdog
      09.10.2010 ob 11:28 hotdog

      portali do se še spoklali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. milica
      09.10.2010 ob 13:08 milica

      "Eden izmed drugih portalov" ha ha ha kakšna trditev. Ekskluzivo ima portal Sobotainfo.com, katerega tako pridno ponarejate a žal neuspešno. Če že ponarejate, napišite kateri portal ponarejate. ni samo eden izmed drugih portalov. Je edini portal. Če imam jaz žurko in hočem meti profi fotke pa dober odziv, bom raje povabil portal ki ima 10 let zgodovine in največji obisk, ne pa poceni kopijo kar pomurec.com tudi je. Tako pač je, sprijaznite se. Jokanje nič ne pomaga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. milica
      09.10.2010 ob 13:12 milica

      Mi je pa smešno kako se isti ljudje obremenjujete in pišate kot da bi bila ta dva portala konkurenca. Nihče se ne bo spoklal, ne gre za konkurenčnost ampak za poceni kopijo. :) To je isto kot da bi kdo povedal da sta konkurenca TV Gornja Radgona in BBC.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. hotdog
      09.10.2010 ob 13:32 hotdog

      milica ti si pa ena slika! bbc in sobotainfo: ha ha. razen foruma je sobota info zelo podpovprečen. pomurca pa čaka še duga paut ka mo ga zejli za svojoga in dobroga. pa nej loviti sobota info prosim!!ka tan nega kaj za loviti. Tako neurejenoga portala kak je info nega v sloveniji. prava zmeda da stran poglejdneš. . Pokaži mi profi fotke na sobota info prosim! Profi fotk z žurk sproducira le peščica fotografov v sloveniji. tan je profi samo povezava z občino. Či si že pri kopijaj- je info prvi ka je kopejro zasnovo drugih. pomurec verjetno sledi tudi po ton vzorci. Saki naslednji portal de kopija. Vupan ka preci boljša od tak imenovanoga "originala".

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. motika
      09.10.2010 ob 13:39 motika

      smejsno mi je ka je na področji pomurja kao ekskluziva na keron koli portali Na vseh so zaposleni študenti-dijaki, kerin se še ne senja ka je ekskluziva. preseravanje se ne izplača. dajte nan novice, pa kaj čednoga za šteti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. ales400
      09.10.2010 ob 14:48 ales400

      Konkurenca je sigdar zdrava, tak ka ne ven ka se bunite ka ma prekmurje 2 portala.. Če se že ide za t, važno je ka so novice, čim več bokše je..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. milica
      09.10.2010 ob 15:18 milica

      Dobro, bodimo pošteni. Prekmurje ma 10 portalov (lendavainfo, radgonainfo, pomurjeinfo, prlekija-on.net, pomurec.si, pomurec.net, pomurje.si .......). Pa samo eden portal dobesedno copy pasta koncept sobotainfo (čeprav info portali delajo po njihovem vzoru, face it). Telko smo lejko pošteni. Pa berem vse te portale, ampak se mi zdi pač to smešno. Pa sobotainfo ni nikogar kopiral, vsaj ne da bi jaz opazil, pa jih spremljam že vsaj 3 leta. Najdi portal ki ga je sobotainfo kopiral v teh letih na tak brutalen način kot je ta ponaredek pa ti častim kavo. Dečki to ni slabonamerna kritika, ampak pravim samo ka delate bruko iz sebe. Škoda mladine, ki dela za tako poceni namene.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. Misterious_girl
      09.10.2010 ob 15:21 Misterious_girl

      milica, malo prle premisli kak takšo bedasto trditev izstreliš. Ni pomurec poceni kopija, poceni si ti ka se spuščaš na tak nizki nivi - si utelešenje primitivizma. Ka se sobotainfovci bojite ka bi vas narod dokončno zamrzo ka izvajate takše podvige kak včeraj? To je vaša taktika, nikoga nej pistiti kcoj, pa te je lejko fajn vse vaše. Se vidi ka nemate treznoga razmišljanja, predvsem pa ate pouni zavisti pa hudobije. milici, ti si idealna za sobotainfo - probaj, mogoče te pa zemejo med sebe, ka te lejko pokažeš svoje sposobnosti nej ka se tu neka širokoustiš!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. anch
      09.10.2010 ob 15:22 anch

      milica, ka ti si zdaj moški ali ženska? odloči se ali pa idi na sobotainfo tiste zavistneže podperat!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. PomurskiJanez
      09.10.2010 ob 16:00 PomurskiJanez

      Misterious_girl... Neje fora v ton što koga ge cuj pisti ali pa nej... fora je v ton što si lejko privošči ka koga cuj ne pisti. Če pa je tebi nej jasna ideja ekskluzive pa je to tvoj problem... (btw zakoj bi npr nešče ka podpre žur (z reklamami, itd) nej mel edini pravico do fotografij, napram nekomi ka se samo cuj štuli?)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. Misterious_girl
      09.10.2010 ob 16:54 Misterious_girl

      PomurskiJanez, ti še očitno živeš v socializmi ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. Afrodita
      09.10.2010 ob 17:15 Afrodita

      Takši nizki komentari in udarci so po mojem mnenju čist brezveze, ne ven zakoj je zdaj grato takši velki problem, če pač obstajata dva portala, saj pa konkurenca je vedno dobrodošla, in to je dobro za obe strani. Dokeč je samo eden portal je jasno, ka si lejko tisti edini "privošči", ka obvladuje celoten medijski prostor. Vi, ka tak na velko šinfate (in si s tem gemlete nepotrebno energijo), dajte tudi drugin priložnost, ka se dokažejo. Nič neman proti tumi, ka sta dva portala, pač živimo v svobodnem tržnem gospodarstvu, ali? Sicer pa bralci itak sami odločijo po kerih informacijah poseči. To, ka pa prepovejo fotografu da slika, se mi pa zdi absurdno. Očitno je pač v ozadju bil nek dogovor. Dajte se malu skulerajte pa rajši uživajte na soncu, vmes pa kaj brskajte po obeh portalih ;)! Pa naj vala - živi in pusti živeti! :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. flozo
      09.10.2010 ob 18:13 flozo

      Mislim, da je zadeva zdrava za obvestilo kakšnemu od organov, če obstaja seveda to.... Ne more nehče na javnem kraju vzpostavljati ekskluzive, razen če je najel prostor. V kolikor je bil prostor za party najet, potem pač veljajo pravila kakršna postavi najemnik -se pravi: K meni bo prišel samo tisti katerega jaz (najemnik) določim/določi. Sploh pa .... so manjši fotoaparati dovolj dobri za forografiranje in ne vidim razloga da se je res moral iti prikazat z verjetno z največjim nikkonom ali canonom kar ga je našel ... ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. PomurskiJanez
      09.10.2010 ob 18:33 PomurskiJanez

      Fiozo pa ka te ti misliš ka je agencija Mondial al ka je, kar tak prišla ta pa mela event? Verjetno so najeli prostor a? Zato pa lejko postavijo pravila kakšna ščejo...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. flozo
      09.10.2010 ob 18:36 flozo

      Jah če je bil prostor najet pol pa takj se ni kaj za menit. Ftografiranje ob takih priložnostih priporočam z navadnim fotoaparatom, da ne izstopaš iz množie z neko velko "mašino" ... :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. motika
      09.10.2010 ob 19:44 motika

      slikovni pregled novic je na ton portali odličen.ostalo trbej še piliti. Glede eventa! slikanje je dovoljeno na sakon partiji: lejko z mobitelom ali z malin fotičon. Nišče ne bi znal. Vaš fotograf naj rajši brez pitanja sliko. ka pa sto zna što je. I

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. flozo
      09.10.2010 ob 19:56 flozo

      motika, tau glij pravin,... Zakoj trbej z ovimi "mašinami" not hoditi, saj mali fotiči tudi lepo slikajo, smao jih je treba lepo nastaviti... Dobro, ne ravno neki za 50eur, ... malo več... Jaz bi v takem primeru zainad šel po manjši digič pa nazaj tja, kot obiskovalec ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. Mido_1
      10.10.2010 ob 7:33 Mido_1

      najbolj bedno od vsega tega pa je, da več ne mores v ms nikamor da nebi bil v pon. na vsaj 3 slikah keron koli portali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. HaroKiti
      10.10.2010 ob 18:42 HaroKiti

      vsaka zgodba ma dve plati. Drugače pa je "konkurenca" zdrava zadeva - vzpodbuja tekmovalnost in mogoče bo sedaj spodbudila oba portala, da se bosta potrudila biti boljša kot sta.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. PomurskiJanez
      10.10.2010 ob 19:11 PomurskiJanez

      Btw naslov zavaja... Nej njemi nišče mogo prepovedati nekaj kar je v osnovi nej mel dovoljeno :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. Uporabnik
      11.10.2010 ob 15:37 Uporabnik

      Po moje... sobotainfo.com lejko pomali svoje servere doj stavi, če si nedo lač dobro zvezali. Na pomurec.com se vidi namreč, da so začeli s polno paro. Upam samo, da jim pare ne bo hitro zmanjkalo. Sicer pa... Materiala za delati paro je dosta. Tak da... ;) Ajde!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.