https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Začel se je 5. Raziskovalni mednarodni tabor ŠPIC

Murska Sobota, 08.05.2013 ob 12:30  

Danes se je na  Višji strokovni šoli v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota odprl 5. Raziskovalni mednarodni tabor ŠPIC.

 

ŠPIC je okrajšava za Študentski podjetniški in inovacijsko-raziskovalni center, ki sta ga ustanovila Ekonomska šola Murska Sobota, Višja strokovna šola in Pomursko društvo za kakovost. Špic tako organizira že peti raziskovalni tabor študentov višjih strokovnih šol iz Slovenije, ki bodo raziskovali naslednja področja: osebni stečaj, zadovoljstvo z življenjem in politično kulturo v Sloveniji in na Hrvaškem ter urejene finance – naše zadovoljstvo.

Na letošnjem Špicu po besedah dr. Branka Škafarja sodelujejo študentje višjih strokovnih šol iz Slovenj Gradca, Celja, Novega mesta in Murske Sobote ter Ekonomske fakultete iz Zagreba. Skupaj je na raziskovalnem taboru 15 študentov. Nadalje je Škafar pojasnil, da so dodana vrednost projekta praktične izkušnje ter izkušnje na področju timskega dela in na področju raziskovalnega dela.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2013 ob 12:49 ... gost

      6 slika -> dečko čista na levi.. 100% gleda na uro, ka njemi je dosadno :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2013 ob 14:49 sreda gost

      ne ven zakoj se vsi rinejo tak ta, dvej leti študija... prvi letnik pa zadnji, te pa itak zavod, no ne ven, če so druge možnosti pa majo bodoči študenti izbiro naj raje izberejo kakšno drugo alternativo, ovače pa fajn ka malo raziskujejo :)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2013 ob 15:00 gostja gost

      gost-... ne gleda na vro, diaprojekcija je tak visiko

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2013 ob 15:06 gost gost

      vse šole še nekaj zraven ustanavljajo, samo, ka še coj slujžijo, pa njihovo profesori, keri majo premalo dela, plačano pa še to delo. Te diplomanti pa so sami sebi namen, saj jih nemrejo nigi ponucati. Sicer pa te plačane šole napravijo vsi, če le majo malo vole.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.