https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Škisova tržnica v Ljubljani privabila več tisoč obiskovalcev

Ljubljana, 09.05.2013 ob 7:00  

Včeraj je v slovenski prestolnici potekala že 16. Škisova tržnica, največji enodnevni študentski dogodek. Na Letnem telovadišču Narodni dom Ilirija v Ljubljani se je tako zbralo več tisoč študentov iz vseh koncev in krajev Slovenije, ki so se zabavali vse do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne.


Na tradicionalnem enodnevnem dogodku se je obiskovalcem predstavilo vseh 57 študentskih klubov iz celotne države. Sama prireditev simbolizira aktivnost študentskih klubov širom Slovenije in s tem tudi sam pomen Zveze ŠKIS, tako ima dogodek poleg zabave tudi širši družbeni pomen ne samo za Zvezo ŠKIS, temveč tudi za celotno študentsko populacijo. 

 

Študenti so tako izkoristili lepo vreme in napolnili Letno telovadišče do zadnjega kotička, zabava pa se je nadaljevala pozno v noč, ko so na glavnem odru nastopili Peter Bič Project, Xequtifz, LET3, Dan D, Manouche, Zebra dots, Kill kenny, John Doe in Dirtswitch.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.05.2013 ob 9:27 ... gost

      nemajo za burek prote lampijončkon :D

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.05.2013 ob 10:31 dejan gost

      Kelko nasmijanih obrazov. Hudič je kda končaš. Predvsem bo težko oz. skoraj nemogauče dobiti službo za študente iz družboslovnih faxov. Še posebej težko za študente filozofskih in pedagoških fakultet. Poznan kup diplomantov, ka nemrejo dobiti že po dvej letaj čakanja volontersko delo. V teh kriznih časih bi za marsikaterega diplomanta MALO DELO zelo pasalo. Ampak ravno te razljične organizacije so lastne študente zasrale! Študenti so premalo obveščeni o zadevi: ''ka te čaka ko ostaneš brez statusa.'' Služb nega, socialno moraš vračat, za avstrijo nucaš poznavanje nemškega jezika,... In kda prideš v tau obdobje se zavedaš, ka organizacije, servisi delajo na velko za sebe, študenti pa tau brezglavo podpirajo!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.05.2013 ob 10:36 dejan gost

      Aja zanimivo tudi ka na teh stojnicah je ogromno (tu od našoga ŠS) ''študentov'', ki po lejtaj ne spadajo več med študente oz. so že nekateri že kaj končali.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.05.2013 ob 13:12 323232 gost

      Ja Dejan si misliš, not so spujščali tudi mlajše pa starejše od študentov, rejden grej! :))

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.