https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Društvo Namesto pike vejica od MPZ Cantate prejelo donacijo 1250 evrov

15.05.2013 ob 11:30  

Mešani pevski zbor Cantate je 10. maja 2013 predal društvu Namesto pike vejica donacijo v višini 1250 evrov, ki jih je zbral z dobrodelnim koncertom Košček ljubezni.


Donacijo je prevzel ustanovitelj in predsednik društva Namesto pike vejica Marjan Škalič iz rok Mateje Gibičar Aksoy, predsednice Kulturno-umetniškega društva Cantate. Škalič je članom zbora povedal, da bodo denar porabili za terapije otrok z motnjami v razvoju. "Z denarjem bomo skušali pokriti čim več stroškov terapij. Osnovna nevrofizioterapija stane 30 EUR, stroški prevoza in drugi stroški pa ceno povišajo na okrog 200 do 300 EUR. Zato bomo z vašim prispevkom pomagali predvsem socialno šibkejšim družinam našega društva, ki tovrstne terapije svojim otrokom sami ne zmorejo privoščiti," je še dodal Škalič.

Še vedno lahko donirate društvu za plačilo terapij in pripomočkov otrokom in mladostnikom z motnjami v razvoju

Kljub temu, da je koncert že mimo, pa lahko še vedno prispevate donacije, tako da pošljete SMS s ključno besedo VEJICA na številko 1919 in prispevali boste 1 EUR za plačilo terapij in pripomočkov otrokom in mladostnikom z motnjami v razvoju društva Namesto pike vejica. Prispevate lahko uporabniki mobilnega omrežja Telekom Slovenije, Simobil in Tušmobil.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.