https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 si je izborila vsaj kvalifikacije, kaj pa licenca?

Murska Sobota, 23.5.2013  

Nogometaši Mure 05 so si zagotovili kvalifikacije za obstanek, medtem ko predsednica Nataša Horvat pravi, da se je klub v predpisanem roku pritožil na drugo stopnjo licenčne komisije. Eden od nogometašev Mure je za časnik Dnevnik zatrdil, da mu soboški klub še ni poplačal vsega dolga za leto 2012, kar je eden od pogojev za pridobitev licence.


Petnajsti maj je bil rok, do katerega so se morali črno-beli pritožiti licenčni komisiji za pritožbe nogometne zveze, ki bo do konca meseca sporočila, ali bodo Sobočani izpolnjevali pogoje za igranje v prvi slovenski ligi. Predsednica Mure Nataša Horvat je za Dnevnik dejala, da so se pritožili v predpisanem roku in dodala, da so poravnavali tiste obveznosti, ki so jim bile znane, kajti: "Nekdanji predsednik Miroslav Topić ni naredil primopredaje. Dokumentacija v klubu je pomanjkljiva. Kako naj vemo, katere stvari je treba poravnati, če dokumentacija ni popolna?"

Medtem prihajajo drugačne informacije iz vrst nogometašev soboškega prvoligaša. Eden od njih, ki ni želel biti imenovan, je prav tako za Dnevnik povedal, da vsega plačila za igranje v dresu Mure za leto 2012 ni dobil, niti ni podpisal odloga plačila, klub pa mu je dolžan tudi v letu 2013. V podobnem položaju naj bi bili tudi nekateri njegovi soigralci.

Ponavlja se lanska zgodba

Tako je položaj podoben, kot je bil pred letom dni. Takrat je po tem, ko se je pritožbeni rok iztekel, več nogometašev povedalo, da niso dobili vsega plačila za leto 2011, niti niso podpisali odloga plačila. Nogometna zveza je Muri licenco na drugi stopnji podelila, svoje odločitve pa nikoli ni želela argumentirati.

Pri vsem tem se postavlja vprašanje, na kakšni podlagi je licenco nogometna zveza Muri podelila lani in na kakšni podlagi se bo odločila letos. Lani se je NZS zavila v molk, letos bo epilog znova znan do 31. maja.

Kdo je nov skrivnostni investitor?

V Murski Soboti pa je zopet govora tudi o novem skrivnostnem investitorju, ki naj bi si želel vlagati finančna sredstva v Muro, kar naj bi bila dolgoročna rešitev. Horvatova je potrdila, da pogajanja potekajo, in dodala, da gre za resno družbo. V primeru pozitivnega odgovora naj bi vodstvo tega podjetja že v nedeljo prisostvovalo na tekmi med Muro in Domžalami.

Vir: Dnevnik

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. mike
      23.05.2013 ob 15:31 mike

      Itak nimajo prebite pare ,Nzs pa bo licenco dala ker bo spet reševala sama sebe drugače niti 10 klubov ne bo imela v prvi ligi

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.