https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

Nogometaši Nafte dosegli spravo z vodstvom kluba

Lendava, 15.10.2010 ob 15:46  

Danes so se nogometaši Nafte dobili z vodstvom kluba ter se pogovorili o trenutni situaciji. Sestanek se je končal v pozitivnem smislu in z optimističnimi napovedmi.

Danes so se z nogometaši Nafta sestali Cveto Žalik, direktor glavnega pokrovitelja Nafte Lendava, župan Občine Lendava mag. Anton Balažek in direktor kluba Igor Magdič, ni pa bilo predsednika kluba Mihaela Dominka, ki je bil na službeni poti. Na sestanku so se z igralci pogovorili o situaciji, v kateri se nahaja klub in kakšne so poti iz nje. Prav tako so jim bile pojasnjene smernice delovanja kluba v bodoče. Igralci so na tem srečanju dobili zagotovila odgovornih mož, kako in v kakšnih predvidenih rokih se bo situacija reševala in so bili s povedanim zadovoljni.

Manjkalo je komunikacije

"Sestanek je bil izredno pozitiven, z upravo smo našli skupni jezik. Ugotovili smo sami pri sebi, da je manjkalo komunikacije med nami in njim, tako da smo se dogovorili, da pozabimo, kar je bilo. Tako bomo zdaj gledali samo naprej in skušali narediti, da bo vse čim boljše," pravi kapetan Aleš Čeh. Odgovorni možje in igralci so se dogovorili o intenzivnejši komunikaciji med njimi, da v bodoče do podobnih zapletov, kot smo jim bili priča v preteklih dneh, ne bi prišlo. Jutrišnja tekma v Domžalah tako ni več vprašljiva, prav tako se ni spremenil cilj – odigrati čim bolje in se po možnosti v Lendavo vrniti s točkami.

O financah ni bilo govora

Kar se tiče finančnih zadev, ki so bile sploh povod za stavko, danes ni bilo govora. "O financah se niti nismo pogovarjali, saj smo mi zahtevali druge stvari, ki so bile bolj pomembne od tega. Dali so nam besedo, da bo šla ta pot naprej, da ne bomo ostali brez tistega, kar nam pripada. Skratka oni se bodo potrudili, da bomo zadovoljni, mi pa se bomo trudili, da bodo rezultati čim boljši," pravi Čeh.

Rabijo čas in mir

"Delo v klubu poteka nemoteno in bo tako potekalo tudi v bodoče. Tako se lahko v prihodnjih dneh in tednih ponovno osredotočimo na nogometne teme," pravi direktor Magdič in dodaja, da odgovorni v klubu rabijo čas in mir za reševanje oteženih razmer v delovanju kluba.

Preberite tudi: 

Nogometašem Nafte prekipelo - do nadaljnjega ne bodo trenirali!

Lendavski nogometaši začasno prekinili stavko

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. rok89
      15.10.2010 ob 23:36 rok89

      Zdaj pa naj jin še končno plačajo, to je norca delanje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.