https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Štiri medalje mladih soboških rokoborcev na Hrvaškem

3.6.2013  

V soboto je v Bistri na Hrvaškem potekal mednarodni turnir v rokoborbi za mlajše in starejše dečke, tam pa so uspešni tudi člani Rokoborskega društva Sobota. Dosegli so dve zlati, srebrno in bronast medaljo.

Na turnirju je nastopalo 130 tekmovalcev 15 klubov iz Hrvaške, Slovenije in Slovaške, med njimi tudi Rokoborsko društvo Sobota.

Pri starejših dečkih je Aljaž Zadravec v kategoriji do 66 kg dosegel 1. mesto (3 zmage). Pravo dominacijo so soboški rokoborci pokazali v kategoriji do 40 kg pri mlajši dečkih, saj so osvojili vsa tri prva mesta. Zmagal je Denis Kočar (3 zmage), Nejc Gomboc je zasedel 2. mesto (2 zmagi, 1 poraz), 3. mesto pa je dosegel Luka Gumilar (2 zmagi, 1 poraz).

Čudovit prizor, ko se na stopničkah za zmagovalce znajdejo trije iz istega kluba!

Klemen Podgorelec je v kategoriji do 49 kg zasedel 5. mesto. Na turnirju je nastopil tudi Timi Gumilar, ki pa je v kategoriji do 53 kg izpadel. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.