https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Športni dan v Bakovcih združil številne družine

Bakovci, 08.06.2013 ob 10:30  

Petkov sončen popoldan so v Bakovcih družine preživele športno – pomerile so se v različnih igrah ter si ogledale nekatere manj znane športne panoge.


Dneva športa in družine, ki se odvijal na Športno-rekreacijskem centru Bakovci, se je udeležilo preko 110 družin. Na dogodku, ki ga je organizirala Krajevna skupnost Bakovci v sodelovanju z društvom Partizan Bakovci, NK Bakovci, vrtcem ter drugimi tamkajšnjimi društvi, so pripravili različne zabavne igre za otroke in starše.

Poleg različnih športnih aktivnosti so imeli udeleženci priložnost spoznati dejavnosti nekaterih društev, delo policije, gasilcev, zavoda za zdravstvo, judo kluba ipd. Vsaka družina je prejela simbolično nagrado, srečanje pa se je zaključilo z malico in druženjem družin. Dogodek je koordirala predsednica KS Bakovci Nives Cajnko.

Z izvedbo dogodka in udeležbo so bili tako organizatorji kot sami udeleženci zelo zadovoljni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2013 ob 12:17 družina gost

      Kapo dol! Pohvale,pohvale,....Otroci sploh niso hoteli iti domov,tako jim je bilo lepo. Upam, da boste tudi drugo leto organizirali ta dogodek.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2013 ob 12:53 družina 2 gost

      Res je bilo super. Čestitke in upam, da ponovite ta dogodek. Organizacija je bila popolna, super ideja z društvi. Judo klub je bil fantastičen! Več takšnih dogodkov bi bilo treba. Bilo je kot v pravljici!!! Povezovalka tudi tebi kapo dol.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2013 ob 13:10 sosed gost

      Sodeč po slikah in govoricah je res moglo biti super. Ali lahko drugo leto pridemo tudi iz sosednje vasi na ta dogodek. Mogoče pa bi bilo zanimivo vključiti tudi družine iz drugih vasi. Na žalost se pri nas nič takega ne dogaja,... Res pohvalno krajevna skupnost Bakovci

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.06.2013 ob 13:16 Zadovoljniocka gost

      Super je bilo. Otroci so bili zelo navdušeni nad poslikavami obraza in otrok, katero so izvajali člani kulturnega društva Bakovci. Enkratna ideja in veliko veselje za vse otroke, ne glede če je bil fantek ali punčka. Pripravili ste jim pravo veselje... upam, da bo tako tudi na otroškem taboru - včeraj ste se izkazali ni kaj...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.06.2013 ob 16:26 družina 3 gost

      Bravo nekaj novega, osvežujočega. Prava paša za oči, zelo raznoliko. Tak dogodek povezuje ljudi, zadeli ste v polno! Ta predstavite društev pa je bila res pika i. Res dobra ideja in predsednica čestitke za koordinacijo.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.06.2013 ob 19:16 družina 4 gost

      Čestitke vsem, čista desetka. Vreme pa vas tudi ni izdalo. Pohvala tudi gasilcem,pripravili so se v nulo. Res je bilo enkratno,nadaljujte naslednjo leto.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.