https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja jutri zadnjič v sezoni

8.6.2013  

Nogometašice Teleing Pomurja bodo jutri ob 11:00 v Beltincih odigrale zadnjo tekmo prvenstva, na kateri se bodo pomerile z drugouvrščeno ekipo Rudar Škale. Po tekmi bodo prejele še pokal za osvojeno prvenstvo.

Foto: arhiv Pomurec.com

Te dni je po družbenih omrežjih krožilo zanimivo povabilo na tekmo:

Članska ekipa ŽNK Teleing Pomurja je neporažena že neverjetnih 39 prvenstvenih in pokalnih tekem, kar znaša 3510 minut ali 210600 sekund.

V tej sezoni so v prvenstvu dosegle kar 153 golov, prejele pa samo 14. Iz vrst ekipe, ki je v zadnjih dveh sezonah v slovenskem ženskem nogometu osvojila vse, kar se da, prihajajo 1., 2. in 3. strelka lige, ki so do zadnjega kola na 18 tekmah skupaj dosegle 100 zadetkov.

Rabite še kakšen razlog za nedeljski obisk Športnega parka v Beltincih? Vabljeni, da v čim večjem številu pospremite dvig pokala naših šampionk za najboljšo žensko nogometno ekipo v Sloveniji!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2013 ob 14:51 žnk gost

      Nogometašice Teleing Pomurja so danes osvojile še svojo 8. in 9. lovoriko v tej sezoni. Dopoldne so na zaključnem turnirju slavila dekleta U12, popoldne pa so na Ptuju v finalu pokala slavile še nogometašice U17. Res lep dosežek, ter lepa popotnica za jutrišnje zadnje dejanje ženskega nogometa v tej sezoni. Čestitke!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.06.2013 ob 17:01 PODPORNIK gost

      TAKO JE !!!!!!!!!!! ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!! TAK SE DELA!!!!!!!!!!!! VZEMITE SI VZGLED !!!!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.06.2013 ob 19:16 EDEN gost

      @gost-podpornik-što si naj vzeme vzgled????.ČESTITKE za osvojeno!.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.