https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prvi kopalci že zaplavali v murskosoboškem kopališču

08.06.2013 ob 14:01  

Končno smo dočakali nekoliko višje temperature in kot nalašč so danes odprli sezono kopanja v kopaliču Murska Sobota.


Kljub lepemu vremenu in prostemu vstopu, se je le peščica odločila za skok v osvežujočo vodo. Letošnja podoba kopališča je nekoliko spremenjena, saj so zaenkrat travo okrog bazenov zamenjali s kamenjem. Nova je tudi barva v bazenih, ki naredi bazene še bolj vabljive. Prav tako so nekoliko povečali tudi število ležalnikov. Iste pa so ostale cene: 3,85€ odrasle in 2,70€ za otroke, dijake in šudente. Za okrepčitev pa lahko kopalci obiščejo dnevni bar Gol, ki se nahaja v neposredni bližini kopališča.

Vsi, ki bi se radi na ta vroč dan ohladili v vodi, ste vljudno vabljeni, da obiščete kopališče in skočite v prijetno vodo. Tako kot čez poletje, bo kopališče tudi danes odprto do osmih.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.06.2013 ob 21:57 baba mara gost

      Pred mnogimi leti, ko smo delali še solidarnostne sobote, nam je takratni direktor Komunale M. Sobota, naložil delo v soboškem kopališču. Brez da bi povedal kaj bomo delali, smo morali z golimi prsti, brez vsakega pripomočka, odstranjevati travo, med betonskimi ploščami. Čeprav sem vajena motike, to delo ni bilo prijetno. Smo pa si natrgali lesene palčke in nekaj časa je bilo spet bolje. Upam, da je užival, ko je gledal naše okrvavljene prste. Bolečinam in ponižanju navkljub, smo si pa tudi mi priredili zabavo ko smo oblečeno sodelavko vrgli v veliki bazen, pa sirota ni znala plavati, tako, da nas je ob koncu bilo precej mokrih. /to je bilo nekje sredi maja, pred odprtjem kopališča/ Stari komunalci lep pozdrav!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.