https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bakovce bodo v soboto zavzeli gasilci

Bakovci, 13.06.2013 ob 10:00  

Prostovoljno gasilsko društvo Bakovci gosti občinsko tekmovanje Gasilske zveze Mestne občine Murska Sobota.

Tekmovanje bo potekalo to soboto, 15. junija od 13. ure naprej v Športno-rekreacijskem centru Bakovci. Za jedačo in pijačo bo poskrbljeno.

Gasilska tekmovanja kot strokovno in praktično izobraževanje gasilcev

Gasilska tekmovanja se organizirajo in izvajajo za preverjanje in pridobitev strokovne in fizične sposobnosti gasilcev, za preverjanje psihofizične in strokovne usposobljenosti operativnih gasilcev, za spoznavanje in utrjevanje medsebojnih odnosov ter izmenjavo izkušenj. Gasilska tekmovanja spadajo med strokovno in praktično izobraževanje gasilcev.

Tekmovanja so: društvena, meddruštvena, občinska, tekmovanja gasilskih zvez (v nadaljevanju: GZ), regijska, državna, mednarodna, pokalno tekmovanje Gasilske zveze Slovenije (v nadaljevanju: GZS) in tekmovanja v počastitev dogodkov ali spomina na osebe, ki imajo izjemne zasluge za razvoj in napredek gasilstva.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.