https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na 1. Vidovem talent šovu s skupino Blue Planet zmagovalka mlada harmonikašica

Bukovniško jezero, 15.06.2013 ob 7:15  

Včeraj se je ob Bukovniškem jezeru odvijal 1. Vidov talent šov, ki ga je v sklopu Dnevov turizma pripravila Občina Dobrovnik. Pogum je zbralo 5 tekmovalcev (pevci in glasbenica), ki so pokazali veliko talenta. Po izboru komisije je največji talent pokazala Janet Neubauer na harmoniki.


Nastopajoči so se predstavili z eno točko, na podlagi katere je petčlanska komisija izbrala zmagovalca. Prva je svoj pevski talent pokazala Urška Raj iz Turnišča, ki je zapela pesem Make you feel my love, Tomaž Virag iz Beltincev je zapel Ona sanja Pariz, Urška Votek iz Bogojine je zapela romantično pesem My heart will go on. Tekmovanje je popestrila glasbenica Janet Neubauer iz Dobrovnika, ki je na harmoniki zaigrala Čardaš, kot zadnja pa je Lucija Šetar iz Genterovcev živahno zapela pesem Nore počitnice. Gostje šova so bili Tamburice ob Murici iz Razkrižja in citrarji Dvojezične osnovne šole Dobrovnik.

Zmagovalka 1. Vidovega talent šova je postala Janet Neubauer, ki je navdušila na harmoniki. Drugo mesto je zasedla Urška Raj, tretje pa Lucija Šetar. Med čakanjem na rezultate in razglasitvijo zmagovalca je za zabavo poskrbela skupina Blue Planet, ki je zbrane zabavala pozno v noč. Voditelj šova je bil Jure Jurinič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.