https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Prleški derbi v Veržeju dobil Ljutomer

Veržej, 17.6.2013  

V soboto smo bili priča prleškemu derbiju v 3. SNL - vzhod, saj je prvouvrščeni Veržej gostil Ljutomer. Tako kot se za takšen derbi spodobi je tudi ta postregel s presenečenjem, saj so novopečeni prvaki klonili po zadetku Grizolda. Kljub nekoliko grenkemu priokusu pa so po zaključnem žvižgu domači igralci s svojimi navijači proslavili naslov najboljšega.


Farmtech Veržej : Avto Rajh Ljutomer 0:1 (0:0)

Strelci: 0 : 1 Grizold (58)

 Gledalcev: 500

Farmtech Veržej: Andrejč, Pelcl, Kurbus, Lukač, Hodnik (od 76. Sečko), Lovrec, Kocuvan, Trstenjak, Kaučič (od 86. Vidmar), Karnet, Ropoša.

Avto Rajh LjutomerKűzma, Bogdan (od 28. Kardinar), Novak (od 52. Grizold), Bertalanič, Kuzmanovski, Ciglarič, Majerič, Vogrinec T., Šnajder, Podgorelec, Vogrinec D. (od 68. Jelen).

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2013 ob 18:20 Godec gost

      Pa smo spet v DRUGI LIGI. V sredo smo nasuli Čardi 7 komadov v bokali, zato pa so fantje bili precej izčrpani in ne kompletni. Vseeno sosedom iz Ljutomera čestitke za zmago. V prlekiji bomo gledali drugoligaški in tretjeligaški fuzbal pa to je super. Š koda za MURO tu bomo prikrajšani tako prekmurci kot prleki seveda dobrega fuzbala....

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.06.2013 ob 10:13 gost gost

      Fuzbal se bovseeno igral. Vsak po svojih zmožnostih. V Soboti je crkotina vam v Veržeju in Ljutomeru pa vse čestitke za odličen dosežek z malo denarja in pametno glavo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.06.2013 ob 14:57 pozbavalec gost

      Pazite! Kdor visoko leta.....nizko pade????

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.06.2013 ob 16:48 Pazi gost

      Pa če bodo samo eno leto visoko-(druga liga) si saj upajo iti. POZNAVALEC. Jih je dovolj v hl....Pa tudi sposobni so.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.