https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

FOTO: 23. kolesarski maraton Ajda

Moravske Toplice, 18.06.2013 ob 11:00  

V nedeljo je v Moravskih Toplicah potekal že 23. kolesarski maraton AJDA. Za kolesarje so bile pripravljene 4 proge, velik maraton 58 km, srednji maraton 41 km, mali maraton 22 km in družinski maraton 10 km. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2013 ob 15:50 kolesar gost

      Lekar je čedalje manj udeležencev. Ali vodju tekmovanja ne šteka, ka ma z leta v leto manj tekmovalcev, taksa je previsoka, narod nema pejnez. Naj zniža takso, nudi več ugodnosti, manj skrbeti za svojo rit, posledično bo več udeležencev.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.