https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Obeta se pestro poletje na ljutomerskem kopališču

Ljutomer, 18.06.2013 ob 11:31  

Ta vikend so v Ljutomeru uspešno začeli s kopališko sezono, svoja vrata je namreč odprlo ljutomersko kopališče, kjer bo letos še posebej pestro.


Kopališče obratuje vsak dan od 9. do 20. ure. Na prvi otvoritveni dan je bil že tradicionalno vstop prost. Cene za celodnevno kopanje se gibljejo od 2,45 evrov za otroke do 3,55 evrov za odrasle. Natančnejši cenik najdete TUKAJ.

Ljutomersko kopališče letno obišče 10 tisoč uporabnikov

Lastnik Letnega kopališča je Občina Ljutomer, od začetka leta 2008 pa s kopališčem upravlja Javni zavod za šport, izobraževanje odraslih in mladino Ljutomer.

Skupna površina kopališča meri 2,1 ha, na voljo sta dva bazena, plavalni in otroški. Kopalcem je v 50 metrskem bazenu in v otroškem bazenu na voljo več kot 1300 m2 vodnih površin. Bazenska ploščad brez vodnih površin meri 1100 m2 in je namenjena predvsem sončenju. Bazen letno obišče okrog 10 tisoč uporabnikov.

Kopalcem je na voljo tudi spremljajoča športno - rekreativna ponudba na kopališču (odbojka na mivki, mali nogomet, košarka, namizni tenis, badminton in novo otroško igrišče z igrali, kot so gugalnice in tobogan). Poskrbljeno je tudi za gostinsko ponudbo.

V bližini kopališča se nahajajo tenis igrišča, hipodromom in nogometno igrišče ter atletska steza.

Številne športne aktivnosti in animacije za mlade

Javni zavod za šport, izobraževanje odraslih in mladino Ljutomer (ŠIM Ljutomer) tudi to poletje pripravlja številne aktivnosti, od plavalnih tečajev, športnih poletnih iger na bazenu, teniškega tečaja, nogometnega tabora… Prav tako bo ponovno organizirano nočno kopanje. Natančen program si lahko pogledate TUKAJ.

Novost letošnjega leta je posebna animacija za mlade. Vsak vikend med 12. julijem in 18. avgustom bo namreč ekipa PŠK pripravila Summer pool fest. Poskrbeli bodo za animacijo na bazenu, vodne igre in turnirje na športnih površinah ter tudi za nočni program.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2013 ob 15:48 sonce gost

      Kopališče pa ponuja en olimpijski bazen? ali še je kateri?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.06.2013 ob 16:53 gost gost

      En olimpijski je in en otroški.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.06.2013 ob 22:25 gost gost

      in to je točno eden več kak v soboti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.06.2013 ob 22:43 PRLEK gost

      SAMO BI ŠE TREBALO BILJŠO GOSTINSKO PONUDBO IN TO JR TO-LOTMERK KE VELKI SAMO NEGA PRAVE PONUDBE....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.