https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Tekmovanje za pokal serdiškega brega

Serdica, 24.06.2013 ob 8:45  

PGD Serdica je organiziralo 15. tekmovanje za prehodni pokal serdiškega brega. Tekmovanje je potekalo na serdiškem bregu na nadmorski višini 416 metrov.


Skupno se je tekmovanja udeležilo 28 gasilskih enot. Najbolje so se odrezali domači gasilci, podrobnejše rezultate pa si lahko ogledate v priponki.

Po tekmovanju so se udeleženci in obiskovalci spustili v dolino do gasilskega doma, kjer so se s skupino Weekend band zabavali do jutranjih ur.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

!Za komentiranje se morate prijaviti

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.