https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Naslednjo soboto bo turnir malega nogometa na travi v Bakovcih

Bakovci, 4.7.2013  

Klub mladih Bakovci organizira tretji turnir v malem nogometu na travi, ki bo v soboto, 13.7.2013, ob 9.00 na športno rekreacijskem centru Bakovci.

Klub mladih Bakovci je bil ustanovljen leta 2011, deluje pa na športnih, družabnih in mladinskih področjih. Ciljna skupina so mladi, katere skušajo aktivno vključevati v svoje projekte in aktivnosti. Zato že tretjič organizirajo nogometni turnir.

Prijavnina na ekipo znaš 50€, poravnati jo je treba do žrebanja. V ekipi je lahko največ 10 igralcev, igra pa se sistem 6+1. 85% prijavnin bo šlo v nagradni sklad, prve tri ekipe bodo prejele pokale, prav tako najboljši vratar in igralec turnirja.

Ekipe se lahko prijavijo na telefonsko številko 031 396 203 (Grega), več informacij pa lahko najdete na https://www.facebook.com/events/534747439920510/ ali na kmbakovci@gmail.com. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.