https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vinjen voznik iz Lendave policistu grozil s smrtjo

05.07.2013 ob 14:57  

Pomurski policisti so 29.junija 2013, okrog polnoči, med opravljanjem cestne kontrole zaradi nezanesljive vožnje ustavili 62-letnega občana iz UE Lendava in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je občan vozil pod vplivom alkohola.

 

Občan se je med postopkom neprimerno vedel. Policistu je zagrozil, da ga bo ustrelil in s tem povzročil trpljenje njegovi družini.

Policisti so v nadaljevanju, na podlagi odredbe sodišče pri občanu opravili hišno preiskavo, kjer so našli pištolo z naboji. Dovoljenja za posedovanje orožja občan ni imel.

Zoper občana sledi kazenska ovadba zaradi grožnje uradni osebi, obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola in ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2013 ob 16:19 gost gost

      V zapor z njim!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2013 ob 17:01 kr_en_tko gost

      Vse lepo in prav, da so strica malo "potipali" in mu odvzeli orožje. Lepo se pa tudi vidi, kako so pristranski. Sedaj, ko je šlo za policista, se je takoj opravila hišna preiskava, se našlo orožje in se strica ovadilo. Ko kakšen pijanec več let grozi svoji ženi in otrokom, pa policija lepo hladno reče, da ne morejo nič narediti, dokler se nekaj ne zgodi. Dvojna merila v Bananastanu.

      29 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. porabje
      06.07.2013 ob 16:52 porabje

      Ništerni hüjše včinijo: nedavnik nikši umobolen, gda je odo z automobilon, brezi zroka vmauro enoga policista, ki je legitimirao. Te vmorilec pa odtistogamau je tü nej mogo razložiti, zaka je delo takšo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.07.2013 ob 19:13 tarzan gost

      Tele ti porabsko piši ka mo te razmili nej nekse ontrlot bakot fasa kuko lele MAĐARON NIČ BESELNI slovensko piši konj

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.07.2013 ob 19:45 muki gost

      Kaj a kje smo v porabji ba je tak pametno ja ziher mađaron ki te ti si kaj delaš a si v penziji toti komonistični spravi se delat manjak komonistični .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. porabje
      06.07.2013 ob 21:18 porabje

      pravo san ti tarzan, idi v gauško, pa tan brečaj. Vejš ti što je madžaron? Ti mene včiš tükar, kak trbej pravo prekmurski ali slovenski pisati? Ti ki tak mejšano pišeš? Gledaj samo stare knige, kak so tiste pisale, pa leko boš vido. Intoleraten pavar, ki špilaš velkoga narodnoga heroja. Rat bi ti dva za vüja dao.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.07.2013 ob 22:27 gost gost

      Tarzan ti si pravi Tarzan in mestoti je v šumi ne vem kak si se ?lahko dokopal do nata

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.