https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Matic Maruško trenira z Velenjčani

Murska Sobota, 5.7.2013  

Kapetan Mure 05 v zadnji sezoni Matic Maruško trenira z Rudarjem iz Velenja, poroča slovenski nogometni portal. V Velenju pravijo, da se z 22-letnim vezistom dogovarjajo o sodelovanju, a mora prej zasedati arbitražna komisija.

Matic Maruško naj bi imel pred časom na mizi tudi ponudbo novega prvoligaša Zavrča, toda ni se odločil pridružiti številnim nekdanjim Murašem, ki igrajo za trenutno klub iz najmanjšega kraja v prvi ligi.

Maruško je svojo nogometno pot je začel pri NK Apače, šel skozi vse selekcije Mure, v sezoni 2010/11 pa je igral pri lendavski Nafti, bil pa je tudi član mlade reprezentance. Mursko Soboto je želel zapustiti že januarja, a si je nato premislil in kot pravi krmar ni zapustil potapljajoče se barke pred njenim dokončnim potopom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.07.2013 ob 15:31 Chico gost

      Spet en dober igralec iz Pomurja odhaja. Izstopal iz povprečja pri Muri, škoda le da ne gre še v boljši klub. Jebeno vodstvo Mure, ka polena meče pod noge še ten igralcon keri so tak zašenki špilali. Nikaj ne zriktajo v vodstvi, pa še štrajkajo. Raspust banda pokvarjena.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2013 ob 17:07 mura gost

      Maruško hvala za vse! :) VSO SREČO NAPREJ!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2013 ob 20:03 Muraš gost

      Moralist Chico se je spet oglaso. "of keden" si nika nej napijso, zdaj pa moralizejraš. Še nej dugo nazaj si zagovarđo novo vodstvo, zdaj so pa banda pokvarjena. Maruško bi že šau v boukši klub samo boukši ga neščejo in tak je tudi z sakšin igralcon Mure05. Tak dugo so deca Mure dokeč si kluba, šteri de jim več plačo, ne najdejo. Tudi zavolo tebe Chico, ka si meu stalno neka prouti Topiči, prouti Horvatovoj pa si biu tüu kak rit, je Mura05 šla k vragi, pa še mladince so z sebof potegnoli. Zdaj boš lejko merno šau v petek na drujštvena srečanja namesto na koncert za reševanje Mure. Kumaj čakan, da de nikak povedo, kelko igralcof je zašenki špilalo, kelko pa jih tou samo güčij.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.07.2013 ob 9:34 car gost

      Maruško CARE!!! prej ali slej de špilo v bokšon klubi!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.07.2013 ob 13:56 Chico gost

      Gost Muraš vsi so pokvarjeni. Of keden ka ne vej ge sta 2 miljona sfalila ( otišla kao magla)) z vsemi podaniki, in tej kao novi v vodstvi ka so nej znali pejnez zrihtati. Takšno društvo trbej razpistiti. Na žalost.SE vidimo na derbijih v MNZ MS, če bodo premogli sobočanci še to velko prepreko in priškrabati 30.000,00 evrov za člansko moštvo za eno sezono ter se šli izpostavit hudi javnosti.. Žalostna zgodba velkoga kluba za keroga je bilo mnogo prekmurskih in pomurskih src, med drugin tudi moje. Pa Pa Mura05, adijo prekmurska pamet.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.