https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Agroservis pred postopkom prisilne poravnave

12.07.2013 ob 8:00  

V Agroservisu se soočajo s težavam pri poravnavanju finančnih obveznosti.


Murskosoboško okrožno sodišče je izdalo sklep, da nad matičnim podjetjem s 115 zaposlenimi in njegovimi hčerinskimi družabniki A Servis, Avto Cit in Vrtnarija Sum Sobota, predlaga začetek postopka prisilne poravnave zaradi težav pri poravnavanju finančnih obveznosti, poroča Večer.

Kot kaže, dosedanja pogajanja Agroservisa z upniki za odplačilo dolgov niso bila uspešna, prav tako so zaman iskali strateškega partnerja oziroma možnosti za dokapitalizacijo podjetja. Prav tako ni uspelo, da bi Agroservis kupilo podjetje iz pomurske regije.

Foto: retailer.toyota.si

Vodstvo podjetja je sporočilo, da predlog poravnave ne vpliva na izvajanje tehničnih pregledov motornih vozil, prav tako ne na tekoče poslovanje podjetja.

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2013 ob 9:39 slosar gost

      ce pa navaden slosar lejko direktor..nevidi pa prek pulta brez prucke :)

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2013 ob 9:41 gost gost

      no te pa zdaj po avto ka do odavali kak sladoled po ceni.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2013 ob 14:57 nekdo gost

      slosar ti sploj znaš ka se je dogajalo v agroservise, kak viden ka nej ka tu so bilij dogvge prlej kak je pa grato direktor zakoj pa je grato zato ka nišče nej ščel prevzete te funkcije ka bi rešuvo agroservis kak celo skupino rajše po tistej pluvajte ka so tou napravele

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.07.2013 ob 15:50 pike gost

      ka pa tiste jahte na morju pa še marsikaj. delo na agroservisu je samo kama idejo pejneze¨? banda prokleta. tak z njimi kak s Hildo

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.07.2013 ob 15:56 gost-delavec gost

      strinjan se z tebov gost-negdo. Da je odijšo bivši direktor konac leta 2010 v oktobri, te je več nišča od zvujna nej ščo biti direktor , ka se je gučalo ka samo par mesecov pa da se vrag zejo. Gubič pa je bijo edini ka se je vupo v to spistiti, nan delavcon je zdigno modralo ka smo z lepov besedov dola delali in z volav. Borijo se je kok lev za sokšo delo. Obej leti 2011 in 2012 so se podjetja delala z dobičkon ka je pa bilo pokvorjeno v letaj za nazaj pa je nej mugo poproviti in mij delavci smo telko nej mugli zalužiti ka bi tau leko plačali.Srečni smo bilij ka smo meli takšoga borca kok on je. V novinaj je tudi pisalo ka ga je nadzorni svet nej meno zaradi krivnih razlogov.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.07.2013 ob 20:45 ss gost

      Navadno je to tak. Kak pride tak odide.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.07.2013 ob 1:35 bolek gost

      dinastija lalovič v portorožu pa azimut ka se soboška smetana kurči verjetno je bracoja boško na suho da!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.07.2013 ob 21:32 buco gost

      bravo gost bolek

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.