https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Summer Pool Fest na ljutomerskem kopališču

Ljutomer, 14.07.2013 ob 8:30  

Na ljutomerskem kopališču je letos nekoliko bolj pestro kot prejšnja leta. Novost letošnjega leta je posebna animacija za mlade. Vsak vikend med 12. julijem in 31. avgustom bo namreč ekipa prleškega študentskega kluba pripravila Summer pool fest.


Poskrbeli bodo za animacijo na bazenu, vodne igre in turnirje na športnih površinah ter tudi za večerni program, ki se bo odvijal v diskoteki Oxygen, London pubu in na Glavnem trgu v Ljutomeru. Več o programu si lahko preberete na njihovi spletni strani www.klub-psk.si/.

Utrinke včerajšnjega dogajanja, turnirja v nogometu (na travi) in namiznem tenisu, si lahko pogledate v galeriji spodaj.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.