https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

POM NOGOMET: Že v prvem krogu tretje lige trije pomurski derbiji

16.7.2013  

V hotelu Lipa v Lendavi je včeraj potekal žreb tekmovalnih parov za sezono 2013/14. V prvem krogu tretje slovenske nogometne lige vzhod, ki se bo odigral v soboto, 24. avgusta, nas čaka nekaj izjemno zanimivih obračunov.


Pomurski novinec v 3. SNL vzhod Nafta 1903 bo v prvem krogu gostila Avto Rajh Ljutomer, dvoboj pomurskih predstavnikov pa bo potekal še v Beltincih, kjer bodo gostili Tromejnik in pri Gradu, kjer bodo gostili Odrance. Čarda bo uvodoma na domačem terenu igrala z Aha Emmi Bistrico, Rakičan pa z Malečnikom.

Celoten razpored za jesen 2013 si lahko ogledate v priponki.

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    16.07.2013 ob 14:31 KAR NEKDO gost

    Mi lahko kdo pojasni, zakaj se spet MURI gleda skozi prste? Uvrstili so jo namreč v 1. MNL Murska Sobota. Moj klub je moral iz 2. MNL štartati, tem je.......m pa se spet šenkuje. Dajmo se vsi postavi proti temu, vsaj mi igralci. To ni pošteno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    16.07.2013 ob 15:06 Chico gost

    Člansko moštvo lani ni nastopalo nikjer , torej je po tem takem pravni naslednik igralne ekipe MURE05 in lahko igra ??? ne glede na to da so mlada moštva igrala. Po tem kriteriju tudi Apače lahko ostanejo v 1. MNL, saj Pomurske lige ni več. Enako bi lahko izpadla tudi Bogojina kot predzadnja v PL ??? Enin so se kalkulacije pač nej izšle , enin pa preci dobro. Ena moštva so se zajebala , ena pa profitirala ( Cankova ???? ) , malo čudno , vendar upajmo da bo boljše! Lejko bi ligo 12 napravili ... ( samo te Cankova pa Mua ne bi mogli špilati ???

    3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. prekmurjerepublika
    16.07.2013 ob 16:02 prekmurjerepublika

    ŠD NŠ mura 05 je mejla lansko sezono mladino, kar je tudi pogoj za 1mnl ms. Edini, ka so še meli mladino in bi zato lejko špilale v 1 mnl ms so apače, kere pa so ble zadnje v pomurske lige in so zaradi toga letele v zadnjo ligo. Znan, ka to enini ne diši, ale medobčinska zveza ms ma svoje pristojnosti in je v tem poglede neodvisna od nzs-ja, keri zahteva samo, ka mura ne nastopa pod okriljon nogometne zveze (v prvih 3 ligah). Lane so nafto tuj porinili v pomursko in nej v zadnjo. Tak pač je. Bojmo relalne, vsen je v korist, če de mura v ligi, ker do vsi meli proti muri puno gledalcev, tudi v soboti de vedno dosta lidij. Zaj, če je to fer ali nej pustimo, dejstvo pa je, ka se v sobote more fusbal vrniti na višji nivo!!

    4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    16.07.2013 ob 17:02 Gorgonzola gost

    Pa tu nega pravice. Muraši bodo prikrajšani za velike derbije z Puščo, Romo in Rotundo. Naslov prvaka pa privoščim Slatini. Mura bi morala začeti z najnižje lige. Isto trdim za Nafto, čeprav sem velik navijač plavih, tudi Naftaši bi morali začeti z najnižje lige, ne takoj z pomurske. Pravila bi morala biti za vse enaka. Škoda, sem mislil it na derby Mura- Pušča, ker me je zanimalo za koga bi na tisti tekmi navijale Gringulje. Jaz vsekakor za čarne brate iz Pušče.

    2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    16.07.2013 ob 19:03 šumaher gost

    Ja tak je zdaj de nafta van pokazala kak se špila in te malo bole gledajte oho hi hi.

    2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    16.07.2013 ob 19:11 Poznavalec gost

    Tetjeligaši komaj čakajo ka pride Mura v 3 ligo. Kakšni derbiji. Nafta-Mura....Samo Drava bo ušla v2 ligo po mojem. Beltici ali Nafta treba bo napredovati, da nas nebo zastopal samo Veržej v višjem rangu.....

    6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    16.07.2013 ob 20:38 ptujčan gost

    Gremo DRAVA!

    1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    16.07.2013 ob 21:18 lepi gost

    slovenski nogomet je isto kot vTUNGUZIJI, samo bluzitr se delate pametne in ni nikjer naših prekmurcov, NZS v ljubljani van je dala na znanje ka prekmurskega fuzbala ne RABI,

    0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
    17.07.2013 ob 6:18 trener 1. MNL MS gost

    Dečki, pazite ka Vam škodoželnežem ena Cankova nede gvinte rezala....Glede na okoliščine pa na tou, ka majo vse selekcije si po vseh pravilih tudi zaslužijo to ligo, saj so pravila bila znana pred začetkom tekmovanja, zato Apače nikakor ne morejo biti uvrščene v 1 MNL MS, saj kot zadnji klub v PNL po pravilih morajo obvezno izpasti, drugače je tekmovanje nesmiselno. Tudi Aluminij je moral izpasti iz 1 SNL, pa čeprav je imel vse pogoje, da ostane noter. Kdor pozna pravila ve, da ni nihče oškodovan, saj je vse čisto jasno.

    1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
    17.07.2013 ob 6:41 šd gost

    Cankova sploj nej sporna, zatou ka so izpolnjevali vse ka trbej za tou ligi, zgleda ka ene moutu zaj Mura, se vidi ka je narod najprlej bil na njenoj strani, zaj kda je mura se gli eno ligo više, pa bi vse povprek doj spopluvali, pa še muro samo bi zatajile. mij prekmurci smo rejsan čuden narod....v žlici vode bi znankar na konci še sami sejbe vtoupile.

    3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
    17.07.2013 ob 8:51 PREKMURSKI ZET gost

    Gremo Beltinci! Pokažite, da ste prav sila!

    2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
    17.07.2013 ob 9:10 ale ale gost

    Tako kot smo se nekdaj v 1.ligi, se bomo zdaj v 3.ligi! http://www.youtube.com/watch?v=Yz3H8YGdZ18

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.