https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: KMN Grad osvojil občinski turnir v zadnji sekundi

Vidonci, 23.7.2013  
Športno društvo Vidonci je v soboto organiziralo nogometni turnir za prehodni pokal občine Grad. Tekmovalo je devet ekip in sicer ŠRD Dolnji Slaveči, Grad veterani, NK Grad U-14, KMN Grad, ŠD Kovačevci, ŠD Radovci, DŠKT Lukaj Motovilci, ŠD Kruplivnik, ŠD Vidonci.

V finale sta se uvrstila ŠD Kruplivnik, ki je po izvajanju kazenskih strelov premagal gračke veterane in KMN Grad, ki je z 2:0 premagal Dolnje Slaveče.
Finalna tekma je bila zelo napeta. V uvodnih minutah je Kruplivnik že vodil z 2:0, nakar je sledil popoln preobrat na 3:2 za NK Grad. V zadnji minuti je Kruplivnik z lepim zadetkom Damirja Flisarja poskrbel za izenačenje. Sledilo je le izvajanje žoge iz sredine igrišča, tako da so se gledalci že veselili izvajanja devetmetrovk. Ampak s tem se ni strinjal Franc Krpič, ki je iz sredine igrišča neposredno streljal proti golu in zadel desni zgornji kot vrat ter odločil finale. V malem finalu pa so Grad veterani s 5:2 bili boljši od Dolnjih Slaveč. Naj strelca turnirja sta bila Zadravec Miran (Veterani Grad) in Buček Huber Nikolas (KMN Grad).
Za zabavo pa je do ranih jutranjih ur poskrbela skupina »OPPA BOKAN«.
Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2013 ob 11:28 ler gost

      Zaključek zadnje tekme je biu resan svetski. :)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.07.2013 ob 16:35 bstlx gost

      Še boljša je bila prva tekma med Veterani Grada in Dolnjimi Slaveči. Prvi polčas 4:0 na koncu 4:4

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.